| Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
08-11-10, 21:59
|
|
 Stage 5
|
senzor bord , semnificatie?
salut , recunoaste careva semnul? stiti careva mai exact ce semnifica? nu stiu daca se observa clar dar care a avut de aface cu el , il retine.
|
|
|
08-11-10, 22:03
|
|
 Stage 5
|
Re: senzor bord , semnificatie?
ceva cu defectiune sistem de injectie, sau ceva de genu'
ideea e ca am avut doua masini care stateau aproape mereu cu becul ala aprins da nu mi-am batut capul cu el (masini de servici). treaba e ca ambele erau masini hinghierite, dar de functionat functionau relativ ok si cu becul ala aprins.
|
08-11-10, 22:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rdy4ever
ceva cu defectiune sistem de injectie, sau ceva de genu'
ideea e ca am avut doua masini care stateau aproape mereu cu becul ala aprins da nu mi-am batut capul cu el (masini de servici). treaba e ca ambele erau masini hinghierite, dar de functionat functionau relativ ok si cu becul ala aprins.
|
am citit pe net , mc mult pt informatie , dar asa era: defectiune la motor daca becul ramane aprins in timpul mersului ! si ajuta la cresterea consumului.
|
|
|
08-11-10, 22:27
|
|
|
AirRide Lover
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
E martorul motor. Adica ai o defectiune la motor. Ca sa iti dai seama exact despre ce este vorba du`te si pune`o pe un tester. Acolo iti zice exact ce e defect, sau nu functioneaza in parametrii normali.
|
|
|
09-11-10, 19:28
|
|
 Stage 5
|
cred ca e ceva gen
_______
|C HECK|
|ENGINE|
la BMW
|
|
|
10-11-10, 16:55
|
|
 Stage 5
|
La un polo 6n2 din 2001, acelasi martor, sa dovedit a fi sonda lambda, acu nu stiu daca e cazu si la tine dar ar fi indicat sa te duci sa ii faci o diagnoza!!
|
10-11-10, 16:57
|
|
|
AirRide Lover
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
Dupa cum se vede in poza e un bord de skoda. Si eu am avut martorul motor aprins tot la o skoda, pusa pe tester tot sonda lamda, dar sonda lamda II. Acum o fi pura coincidenta de 2 ori aceeasi chestie.
|
|
|
10-11-10, 23:36
|
|
 Stage 5
|
la BMW, martorul CHECK ENGINE (care cred ca se traduce cu martorul asta la Skoda, fiat si multe altele), in manualul tehnic este descris asa: " indicates a fault in one of the emission related electronic circuits. Altough the vehicle remains operational you should have the systems checked by a BMW Retailer at the earliest possible opportunity".
deci, posibil sa fie sonda lambda, cum ziceau si colegii mai sus.
|
|
|
21-11-10, 19:56
|
|
 Stage 4
|
am avut si eu problema cu becul aprins am pus testerul pe ea si au dat din umeri.am gasit o mica scurgere de antigel am rezolvat problema si sa stins.becul se aprinde la multe chesti care nu sunt in regula.
|
|
|
21-11-10, 19:59
|
|
|
AirRide Lover
 Stage 5
|
Pai tocmai de aia am specificat ca este martorul motor. Deci in concluzie un defect la bunul mers al motorului.
|
|
|
22-11-10, 15:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RoByNeT
Pai tocmai de aia am specificat ca este martorul motor. Deci in concluzie un defect la bunul mers al motorului.
|
deci toti multumiti da? diverse probleme ale motorului  ) oricum , am aflat demult mc anticipat.
|
|
|
|
|