Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   senzor bord , semnificatie? (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/219494-senzor-bord-semnificatie.html)

mitzy PTM 08-11-10 21:59

senzor bord , semnificatie?

1 Attachment(s)
salut , recunoaste careva semnul? stiti careva mai exact ce semnifica? nu stiu daca se observa clar dar care a avut de aface cu el , il retine.

rdy4ever 08-11-10 22:03

Re: senzor bord , semnificatie?

ceva cu defectiune sistem de injectie, sau ceva de genu'
ideea e ca am avut doua masini care stateau aproape mereu cu becul ala aprins da nu mi-am batut capul cu el (masini de servici). treaba e ca ambele erau masini hinghierite, dar de functionat functionau relativ ok si cu becul ala aprins.

mitzy PTM 08-11-10 22:12

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 3796437)
ceva cu defectiune sistem de injectie, sau ceva de genu'
ideea e ca am avut doua masini care stateau aproape mereu cu becul ala aprins da nu mi-am batut capul cu el (masini de servici). treaba e ca ambele erau masini hinghierite, dar de functionat functionau relativ ok si cu becul ala aprins.

am citit pe net , mc mult pt informatie , dar asa era: defectiune la motor daca becul ramane aprins in timpul mersului ! si ajuta la cresterea consumului.

RoByNeT 08-11-10 22:27

E martorul motor. Adica ai o defectiune la motor. Ca sa iti dai seama exact despre ce este vorba du`te si pune`o pe un tester. Acolo iti zice exact ce e defect, sau nu functioneaza in parametrii normali.

rdy4ever 09-11-10 19:28

cred ca e ceva gen
_______
|C HECK|
|ENGINE|

la BMW

IuLiaNo 10-11-10 16:55

La un polo 6n2 din 2001, acelasi martor, sa dovedit a fi sonda lambda, acu nu stiu daca e cazu si la tine dar ar fi indicat sa te duci sa ii faci o diagnoza!!

RoByNeT 10-11-10 16:57

Dupa cum se vede in poza e un bord de skoda. Si eu am avut martorul motor aprins tot la o skoda, pusa pe tester tot sonda lamda, dar sonda lamda II. Acum o fi pura coincidenta de 2 ori aceeasi chestie.

rdy4ever 10-11-10 23:36

la BMW, martorul CHECK ENGINE (care cred ca se traduce cu martorul asta la Skoda, fiat si multe altele), in manualul tehnic este descris asa: " indicates a fault in one of the emission related electronic circuits. Altough the vehicle remains operational you should have the systems checked by a BMW Retailer at the earliest possible opportunity".
deci, posibil sa fie sonda lambda, cum ziceau si colegii mai sus.

CATA73 21-11-10 19:56

am avut si eu problema cu becul aprins am pus testerul pe ea si au dat din umeri.am gasit o mica scurgere de antigel am rezolvat problema si sa stins.becul se aprinde la multe chesti care nu sunt in regula.

RoByNeT 21-11-10 19:59

Pai tocmai de aia am specificat ca este martorul motor. Deci in concluzie un defect la bunul mers al motorului.

mitzy PTM 22-11-10 15:52

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3832012)
Pai tocmai de aia am specificat ca este martorul motor. Deci in concluzie un defect la bunul mers al motorului.

deci toti multumiti da? diverse probleme ale motorului :)) oricum , am aflat demult mc anticipat.

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning