Quote:
Originally Posted by Ursan2.5
am vazut pe multi ursache angel eyes pe faruri originale cu sticle originale.
cum reusesc unii sa desprinda sticlele fara sa le crape sau sa distruga farul?
am distrus deja o pereche incercand in mai multe feluri si mai am o singura pereche de faruri. am incercat in cuptorul cu microunde dupa sfatul unui amic si face figuri cuptorul bagand obiect metalic in el.
ma gandeam sa renunt si sa cumpar sticle clare.
dar daca stiti careva care este metoda de desprindere asi mai incerca odata fiindca mai mult imi plac sticlele originale!
Multumesc!
|
ba esti nebun =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) rad de'mi dau lacrimile

)...fratilor, lasati drq "fiertul 40 minute", "microundele" si alte nebuni
i
PROBLEMA E SIMPLA!!!
Hai sa te ajut
1) Indiferent ca is Hella sau Bosch la fel de usor de desfac. Ai nevoie de 1 pistol cu aer cald (nu feon tati) pe care il dai la 350+ si icepi sa dai de jur imprejur pe marginea sticlei...si dai di dai dai dai vreo 5 minute...dupa care bagi o surubelnita pe cant si ridici ca de capacul la un borcan...si iese sticla 100% fara sa se sparga, fara nimic.
Cand lipesti la fel...incalzesti sticla, incalzesti suprafat far...si presezi dupa la loc.
E fff simplu, rabdare sa ai si pistol.
scz ca am ras de tine dar microunde frate? K'mon...cat de disperat tre sa fii sa'ti bagi farul in cuptorul cu microunde? Lai bagat pe bucati? sau cum? ca mie tot nu'mi intra =))....+ DUUUH...are metaaaaaaaal!!!! si'ti fti cuptorul...si farul...
...uof tuamni! Kids theese days

)