Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   E30 Cum desprind de pe faruri sticlele originale? (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/212449-e30-desprind-faruri-sticlele-originale.html)

Ursan2.5 05-10-10 00:04

E30 Cum desprind de pe faruri sticlele originale?

am vazut pe multi ursache angel eyes pe faruri originale cu sticle originale.
cum reusesc unii sa desprinda sticlele fara sa le crape sau sa distruga farul?
am distrus deja o pereche incercand in mai multe feluri si mai am o singura pereche de faruri. am incercat in cuptorul cu microunde dupa sfatul unui amic si face figuri cuptorul bagand obiect metalic in el.
ma gandeam sa renunt si sa cumpar sticle clare.

dar daca stiti careva care este metoda de desprindere asi mai incerca odata fiindca mai mult imi plac sticlele originale!

Multumesc!

morpheusmaster 05-10-10 00:15

Re: E30 Cum desprind de pe faruri sticlele originale?

Quote:

Originally Posted by Ursan2.5 (Post 3703201)
am vazut pe multi ursache angel eyes pe faruri originale cu sticle originale.
cum reusesc unii sa desprinda sticlele fara sa le crape sau sa distruga farul?
am distrus deja o pereche incercand in mai multe feluri si mai am o singura pereche de faruri. am incercat in cuptorul cu microunde dupa sfatul unui amic si face figuri cuptorul bagand obiect metalic in el.
ma gandeam sa renunt si sa cumpar sticle clare.

dar daca stiti careva care este metoda de desprindere asi mai incerca odata fiindca mai mult imi plac sticlele originale!

Multumesc!

ba esti nebun =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) rad de'mi dau lacrimile :))...fratilor, lasati drq "fiertul 40 minute", "microundele" si alte nebunii

PROBLEMA E SIMPLA!!!

Hai sa te ajut

1) Indiferent ca is Hella sau Bosch la fel de usor de desfac. Ai nevoie de 1 pistol cu aer cald (nu feon tati) pe care il dai la 350+ si icepi sa dai de jur imprejur pe marginea sticlei...si dai di dai dai dai vreo 5 minute...dupa care bagi o surubelnita pe cant si ridici ca de capacul la un borcan...si iese sticla 100% fara sa se sparga, fara nimic.

Cand lipesti la fel...incalzesti sticla, incalzesti suprafat far...si presezi dupa la loc.

E fff simplu, rabdare sa ai si pistol.

scz ca am ras de tine dar microunde frate? K'mon...cat de disperat tre sa fii sa'ti bagi farul in cuptorul cu microunde? Lai bagat pe bucati? sau cum? ca mie tot nu'mi intra =))....+ DUUUH...are metaaaaaaaal!!!! si'ti fti cuptorul...si farul...

...uof tuamni! Kids theese days :))

morpheusmaster 05-10-10 00:18

CU RABDARE!!! (uitasem sa'ti dau raspunsul la intrebarea scrisa de tine cu rosu)

ag14liv 05-10-10 08:30

Salut!Poti sa le fierbi intr-un vas mai mare cu apa si se desfac f.usor.Bafta!

Ursan2.5 05-10-10 09:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3703221)
ba esti nebun =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) rad de'mi dau lacrimile :))...fratilor, lasati drq "fiertul 40 minute", "microundele" si alte nebunii

PROBLEMA E SIMPLA!!!

Hai sa te ajut

1) Indiferent ca is Hella sau Bosch la fel de usor de desfac. Ai nevoie de 1 pistol cu aer cald (nu feon tati) pe care il dai la 350+ si icepi sa dai de jur imprejur pe marginea sticlei...si dai di dai dai dai vreo 5 minute...dupa care bagi o surubelnita pe cant si ridici ca de capacul la un borcan...si iese sticla 100% fara sa se sparga, fara nimic.

Cand lipesti la fel...incalzesti sticla, incalzesti suprafat far...si presezi dupa la loc.

E fff simplu, rabdare sa ai si pistol.

scz ca am ras de tine dar microunde frate? K'mon...cat de disperat tre sa fii sa'ti bagi farul in cuptorul cu microunde? Lai bagat pe bucati? sau cum? ca mie tot nu'mi intra =))....+ DUUUH...are metaaaaaaaal!!!! si'ti fti cuptorul...si farul...

...uof tuamni! Kids theese days :))

la cat de disperat eram ca nu reuseam sa le desfac am incercat tot ce am auzit.

ms, o sa incerc cat mai repede.
e ok pistolul volosit la vopsitorii?

morpheusmaster 05-10-10 09:28

man, nu stiu ce pistol folosesc aia la vopsitorii in afara de pistolul de vopsit.

Eu ziceam de pistol cu aer cald (foarte cald, mai cald decat un feon)...gen cum ai cei de la colantari :) (asta daca nu stii unde sa te duci sa ceri un pistol 2 minute).

Mult succes!

Ursan2.5 05-10-10 20:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3703672)
man, nu stiu ce pistol folosesc aia la vopsitorii in afara de pistolul de vopsit.

Eu ziceam de pistol cu aer cald (foarte cald, mai cald decat un feon)...gen cum ai cei de la colantari :) (asta daca nu stii unde sa te duci sa ceri un pistol 2 minute).

Mult succes!

da, genul ala de pistol au si la vopsitorii. dau jos stikerele de pe taxi-uri lovite
etc, mai grabesc procesul de uscare al chitului sau al suprafetelor mici revopsite etc...

Ursan2.5 05-10-10 20:22

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3703672)

Mult succes!

da, genul ala de pistol au si la vopsitorii. dau jos stikerele de pe taxi-uri lovite
etc, mai grabesc procesul de uscare al chitului sau al suprafetelor mici revopsite etc...

catalin_marin00 13-10-10 18:28

si eu m-am chinuit tare sa desfac sticla, pentru ca nu mi-a fost clar cat de tare trebuie incalzit farul:foarte tare. incalzitul in cuptor sau in apa pusa la fiert la mine nu a dat roade, doar incalzit maxim cu pistol cu aer ccald

Job20 13-10-10 18:34

ahaha...

io m am amuzat cand am incercat sa le scot.

primu a iesit jumate' si`a facut poc... apoi am incercat iar ..le am incalzit dar degeaba.

pan ` la urma le am spart pe toateee si m am amuzaaat .

am pus clare :lol:

ps: morfule` tie ti tre un pistol cu glontz :idea:

morpheusmaster 14-10-10 01:11

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 3724694)
ahaha...

io m am amuzat cand am incercat sa le scot.

primu a iesit jumate' si`a facut poc... apoi am incercat iar ..le am incalzit dar degeaba.

pan ` la urma le am spart pe toateee si m am amuzaaat .

am pus clare :lol:

ps: morfule` tie ti tre un pistol cu glontz :idea:

Nu'l luati in seama ca glumeste, nu JOB?? :)) (mancatiar soareci distributia :)) )

Pentru pretentiosi, ca sa nu faca PAC! Dupa ce incalziti bine, luati o ventuza si prindetio pe sticla...apoi trageti ventuza si iese cu tot cu sticla (gen parbriz)...Job e mai...special :)) (tiam ziso) si lea spart...dar poate urmatorii nu :)

PWR-UL!!! 20-10-10 22:17

nu mai radeti de nea' omu fratzilor k si eu am incercat treaba cu microundele,si nu stiam cum sa il scot mai repede din priza k era un joc de fulgere in cuptor de am zis k sare casa in aer =))=)) eu gasisem un filmulet pe youtube in care unu baga farurile in cuptor nu mai stiu pe cate minute,le scotea de acolo si doar cu o lama de cutzit le desprindea si cadeau singure.

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning