Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 31-07-10, 16:58   #1
JokerCard_Raulika

Stock

Unhappy am si eu o problema

am o pisicutza din 94 1,6,...si de ieri imi suna ceva la roata dreapta(asa se aude)..din pozitia drept cand virez la dreapta,suna ceva ciudat(ca si cum ar fi intins ceva la maxim si tot cedeaxa pic cu pic)cred ca e cea mai buna explicatie ce o pot da a sunetului..in stanga nu suna.indiferent ca e pe loc,sau merg in cerc,tot suna..poate cineva sami spuna ce este??mentionez ca la caseta de directie am observat putin ulei..daca ar fi caseta cat costa??ms si sper sa aveti un raspuns
JokerCard_Raulika is offline   Reply With Quote
Old 31-07-10, 18:08   #2
RaduNo1

Stage 4

Default Re: am si eu o problema

Quote:
Originally Posted by JokerCard_Raulika View Post
am o pisicutza din 94 1,6,...si de ieri imi suna ceva la roata dreapta(asa se aude)..din pozitia drept cand virez la dreapta,suna ceva ciudat(ca si cum ar fi intins ceva la maxim si tot cedeaxa pic cu pic)cred ca e cea mai buna explicatie ce o pot da a sunetului..in stanga nu suna.indiferent ca e pe loc,sau merg in cerc,tot suna..poate cineva sami spuna ce este??mentionez ca la caseta de directie am observat putin ulei..daca ar fi caseta cat costa??ms si sper sa aveti un raspuns

Si eu am zgomote, si stanga si dreapta. Am mers la un service si cu 25 de lei mi-a facut o constatare completa. Rezultatul? Trebuie sa schimb pivotii si bieletele antiruliu...
Eu zic ca merita sa mergi sa vezi care e treaba. Dai 25 de lei si stii o treaba.
RaduNo1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -