Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 25-07-10, 23:06   #1
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]
Question schimb motor pe E28 de la m20b25 la 2.5 tds

Va salut!
Intrucat am ceva probleme cu motorul meu M20b25 m-am gandit sa il schimb cu un 2,5 tds.
Motorul meu actual imi merge in 5 si are debimetrul dus.Are 90 mi km de cand a fost complet refacut de la 0 pistoane segmenti tot.Acum cateva zile ma mancat undeva sa pun gpl.Mi-am montat singur o instalatie pe care o aveam tot pe de pe un bmw dar nu era pentru bmwMai exact era cu pulverizare in filtrul de aer.Masina mergea bine dar dadea rateu in admisie cand accelerai brusc.In felul asta mi-a distrus debimetrul si in ultima faza garnitura de chiuloasa.
Am renuntat la GPL am schimbat garnitura de chiuloasa (ieri) si acum imi unda bujia la pistonul 5.Nu trage cum trebuie si la relanti are trepidatii.Clar merge in 5.Am schimbat si fisele bujiile totul.M-am uitat si pe la capacul distribuitor si pare ok.
Am o pisica e36 care are motor 2,5 tds de prin 96.M-am gandit sa pun motorul ala...
Acum vin cu intrebarea..se potriveste pe suporti? la prima vedere par la fel.Acum nu stiu pe dedesub cum vine cutia TDS-ului si daca se mai potrivesc cardanele etc...
La capitotul electrica iarasi imi e mai frica....Ce trebuie sa schimb? instalatia motorului toata cu calculator cu tot..si mai ce? trebuie sa dau bordul jos?
E28-ul este full are abs,trebuie sa umblu si la calculatorul de abs?
O parte din instalatia motorului intra si in panoul de sigurante..trebuie schimbat si ala?
Apoi la partea de climatizare..pe E28 am clima manuala iar pe e36 cel de pe care i-au motorul are dubluclimatornic..il pot pune la mine?
Mentionez ca am sculele necesare pentru lucrarea asta ma descurc 100%..dar intreb ca sa nu fac vreo prostie...
La final va trebui sa am ambele masini functionale dar cu motoarele schimbate intre ele...Credeti ca reusesc?
Va multumesc si orice sugestie este binevenita!!
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 31-07-10, 13:09   #2
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]
Default Re: schimb motor pe E28 de la m20b25 la 2.5 tds

nimic???
Old 06-08-10, 18:15   #3
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]
Angry Re: schimb motor pe E28 de la m20b25 la 2.5 tds

chear nu a schimbat nimeni motorul???? nici o sugestie nimic...
- Copyright 2024 4Tuning -