Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-03-10, 21:00   #1
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

Default problema ceasuri e36

salut!!Azi am mai patit ceva la pisica... in mers mi-au picat toate ceasurile turometru, vitezometru, acele de la benzina si apa, kilometrii parcursi deci toate.Domne am zis ca isi revine ca am mai patit asa ceva de vreo cateva ori dar cateva secunde apoi isi revenea, acu nici gand ba mai mult in loc de kilometrii parcursi imi apare CODE... doar atata imi arata pe tot bordu.Am fost la un service si ala mia facut un fel de tester si mia zis ca testerul lui e doar pentru partea mecanica si nu electrica apoi mam mai dus la un alt service si ala mia zis sa schimb ceasurile ca alea ar fi problema.Am verificat toate sigurantele, am scos si bornele de la baterie... am facut si testul ala cu acele si asa merge.Acu va intreb pe voi... ati patit careva asa ceva?ce sa fac???ms!!!
bmw_4ever is offline   Reply With Quote
Old 22-03-10, 17:21   #2
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

Default Re: problema ceasuri e36

s-a rezolvat!!!am cumparat alt tablou cu ceasuri!!!se pare ca asta era problema.Ca pret orientativ 120ron SH.
Old 23-03-10, 14:04   #3
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

aceiasi problema o am si eu...trebuie sa schimb zilele astea ceasurile...altceva nu ai ce sa le faci..eu l-am desfacut dar sunt niste motorase si nu am la ce sa umblu

Iubiţi-vă BMW-urile vechi, că altele la fel nu se mai fabrică !!!

NU exista viata dupa kitul de M de la BMW !!!
69WRX is offline   Reply With Quote
Old 23-03-10, 14:17   #4
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

da asa e...
- Copyright 2025 4Tuning -