Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-03-10, 22:04   #1
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Probleme E32 735i

Am achizitionat de curand un E32,735i ,211 cp din 1987,cred ca e printre primele serii fabricate.Am si eu o intrebare pt.posesorii de E32:cu ce tip de stergator pot sa inlocuiesc pe cel original avand in vedere ca ciocul de la brat e orientat inspre exterior,nu inspre interior ca si cel din dreapta(ca si la restul masiniilor).A doua problema ar fi incalzirea motorului,daca e in mers e ok nu se incalzeste dar daca stau pe loc aprox. 10 min trece de 90 grade si se indreapta spre zona rosie.Mentionez ca radiatorul nu e cel original al masinii,dar e ca si dimensiuni destul de apropiat de cel original(asa am luat masina)cel original e crapat.Ar mai fi si alte probleme as zice minore:ventilatorul nu merge decat pe ultima treapta (maxim)OBC nu merge ,inchiderea pe o usa...etc.O mare parte din piese (butoamne,Obc ,bord)le-am luat si pe masura timpului o sa ma ocup de el.

Multumesc!
abarth is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 07:53   #2
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: Probleme E32 735i

faza cu ventilatorul e de la rezistenta aerotermei. o gasesti undeva in spatele tropedoului (sau pe sub bord), ar trebui sa intre in carcasa aerotermei, nu sunt sigur de locatie la e32.
later edit: buna alegere. e inmatriculata? erat top of the line la vremea ei. Bine nu ca motorizare, dar oricum, 0-100 8.3 s, ts 231 km/h... te invidiez man

Last edited by rdy4ever; 06-03-10 at 08:07.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 07-03-10, 17:59   #3
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Re: Probleme E32 735i

Multumesc!o sa caut rezistenta aceea...da e imatriculata...maine o transcriu
abarth is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -