Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 23-02-10, 16:49   #1
perfection

Stage 1

Default problema senzori parcare bmw 525i e60

salut
am achizitionat recent un bmw 525 si...ieri am avut surpriza dupa ce am plecat de la rar ca nu mai mergeau senzorii parcare imi apare masina pe ecran dar nu se mai apar culorile alea si nu mai tiuie nici cand dau cu spatele nici cu fata.
as dorii va rog sa imi spuneti si mie de unde as putea sa cumpar am incercat astazi sa iau de la dezmembrari si mi-a zis ala ca sunt mai multe tipuri pt e60 si ca sa il dau jos ...ceea ce habar nu am cum..am inteles ca se da taota bara jos...
am inteles ca unul nou e vreo 6 milioane..imi puteti spune pe la bavaria cat mar costa senzorul+ manopera sau de unde sa iau unul si pe culoarea gri chair si second hand..imi sta pe creier...am dat o grama de bani pe masina si deja buba...
perfection is offline   Reply With Quote
Old 24-03-10, 11:25   #2
abell

Stock

Default Re: problema senzori parcare bmw 525i e60

salut,
eu am acceasi problema. am cumparat masina acum 2 sapt si uneori nu merg senzorii (la fel ca la tine). am sesizat ca numai atunci cand este umezeala nu functioneaza. cineva mi-a zis cum sa-l depistez pe cel defect... activezi parkingul si ii asculti cu urechea (scot un beep intermitent). cel care nu face este bushit. nu stiu inca costul lui si al manoperei
abell is offline   Reply With Quote
Old 24-03-10, 13:55   #3
perfection

Stage 1

Default Re: problema senzori parcare bmw 525i e60

da am facut lucrul acesta fara sa am habar si am gasit senzorul care facea figuri.am lasat masina in soare vroe 2 zile si vad ca acum merge senzorul nu a mai facut figuri ,se pare ca avea apa cam multa :P.am avut noroc ...costul din cate m-am interesat eu era in jurul a 500-600 cel putin
bafta
perfection is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -