Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 22-02-10, 12:04   #1
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Default accelerare 525d

am un 525D din 2001 si
am si io o intrebare legata de acceleratie...daca il accelerez tare(pedala pana la fund)pe la 1000 de ture trage f greu pana la 2000 de ture dupa care se infige foarte bine...se poate sa aiba vreo problema sau e ceva normal(din cauza greutatii)?
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-10, 14:30   #2
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: accelerare 525d

Quote:
Originally Posted by Calimero2003 View Post
am un 525D din 2001 si
am si io o intrebare legata de acceleratie...daca il accelerez tare(pedala pana la fund)pe la 1000 de ture trage f greu pana la 2000 de ture dupa care se infige foarte bine...se poate sa aiba vreo problema sau e ceva normal(din cauza greutatii)?
Turbo lag ...asta patesc si eu pe 530D ul meu ...acum depinde si ce vrei sa spui prin foarte greu ....E normal sa se simta diferenta pana intra turboul in functiune [ la mine incepe undeva pe la 1800. Totusi daca e sa ai dreptate in ceea ce spui ....ar fi bine sa faci o verificare a pompei de motorina [ cea electrica de sub masina ] ... ma rog ar fi una din cauza si cea mai comuna ...Incearca sa faci asta in treptele a2 a a 3 a de pe la 2000 de ture ...si sa calci pedala la fund ...daca masina reactioneaza la fel de greu atunci inseamna ca ai o problema .
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -