Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply
 
Thread Tools
Old 27-10-09, 19:22   #1
florin_bmw525i

Stage 2
 
florin_bmw525i's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
Default problema la un e34, nu mai porneste nici cu sfinti !

am un bmw525i 24v, problema e urmatoarea: cand mergeam imi murea motoru in sarcina si trebuia trag pe dreapta si sa dau la automat ca sa mai pornesc bestia , care ma chinuiam sa o pornesc, un super meserias mi-a spus k e regulatoru de presiune de vine, dupa ce l-am schimbat si am curatat si bujiile nu a mai vrut sa porneasca deloc nici cu sfinti nici cu vorbe bune la care sa descopar k bujia nu datea curent, cineva mi-a spus k e de vina calculatoru de bord ba sigurantele.. un calculator costa 60 de mil iar bujiile 30 de lei buc, daca ar fi bujiile n-ar fi o pb dar calculatoru da, stie cineva care ar fi lipsa scanteiei la bujie?
florin_bmw525i is offline   Reply With Quote
Old 01-11-09, 03:10   #2
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5
 
DEVIL's Style's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,476
Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: problema la un e34, nu mai porneste nici cu sfinti !

Nu sunt asa de expert la bmw uri ..... dar din cate stiu eu ...o masina cu aprindere electronica nu cumva are un modul care da scanteia la bujie? Sau acel DME mai exact ... Din cate stiu la bmw urile diesel se numeste DDE iar la benzinare DME ...verifica acel modul inainte sa faci urmatorul pass. Si eu am probleme cu DDE ul pe masina la momentul actual [ am un e39 530 D ]... tot asa mi sa zis ca e posibil sa fie ori DDE ul ori bujiile Stiu ca nu se aplica si in cazul tau , pentru ca tu ai motorul pe benzina , dar mecanicul la care am fost mi a explicat foarte clar ca in momentul in care se fac anumite reparatii electrice sau exista un scurtcircuit pe masina [ asa cum am avut eu ]...exista riscul sa crape acel modul fara drept de apel si se aplica atat la DDE cat si la DME. Daca gresesc la ceea ce am spus eu aici , rog sa fiu corectat de catre cei care sunt mai in masura sa faca asta. Cu stima!!!
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 02-11-09, 19:30   #3
ulie.cozmi

Stage 5
 
ulie.cozmi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,707
Member of:
[VW]
Default Re: problema la un e34, nu mai porneste nici cu sfinti !

verifica in primul rand daca vine benzina si ai scanteie pe fiecare fisa...nu stiu ce sa te mai sfatuiesc,asigurate ca merg bine chestiile astea! bafta
ulie.cozmi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -