Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 03-09-09, 22:43   #1
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

Unhappy 318 is problema geam electric fata stanga

deci incep cu inceputul am un 318is coupe si cand l-am luat geamul nu mergea din stanga fata functiona butonul da geamul nuuuuuuuuu cand am desfacut era macaraua rupta si legata bun am facuto am desudato si am dat de urmatoarele probleme :
e vb de inchiderea electrica a geamului stanga fata:
1 prima problema e butonul care merge pe invers nus de ce ....... da firele nus pe invers ....... de ce pt ca inainte sa montez mecanismul am facut o proba si mergea ft bine .......cum l-am pus pe fata usi din interior fara sa desfac firele fara nimik am inchis usa si am dat de problema cu modulul de confort care imi coboara geamul 3 zimiti si imi urca unu ..............e jumate de roata zimtata pe care e pinionul de atac al motorasului asta pt care nu stie despre ce e vb sau sa fiu mai inteles ee si cum ziceam dau inchid usa sa fac proba si la modul de confort sa vad daca functioneaza mere da nu imi revina geamul ca sa fie inchis etans ....si ....daca ma joc la usa deschid inchid de peste 15 ori ajung cu geamul jos adica coboara da nu unrca la fel ........e dupa ce m-am jucat eu la usa sa vad cat coboara .....am zis ma ce are .......si ia sa fac asa ......dupa ce am ajuns jos ia acum sa inchid geamul eee ciudat nu se inchide de contactul cu gamla si de pe ala cu groapa adica tocmai invers da de ce nus ca inainte sa il montez mergea corect acum am zis bun il las asa sa vad ce face mai departe .......cobor din masina deschid geamurile si inchid masina din alarma ...... si surpriza geamul din dreapta care merge normal sa inchis bine ...........iar cel din stanga in loc sa se inchida se deschidea ....am zis ca na tre sa inchid eu geamul ....il inchid si incerc din nou faza cu telecomanda cand incolo dupa 3 4 sec incepe geamul si se deschide a raq geam posedat ca alceva nui e =)) glumeam bun poate acum m-am facut cat de cat inteles
passatb4 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-09, 13:32   #2
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

Default Re: 318 is problema geam electric fata stanga

chiar nu stie nimeni ce ar avea
Old 02-10-09, 12:43   #3
lucibz

Stage 1

salut , cred ca ai inversat firele de alimentare de la motoras .. verifica daca ai pus firul rosu spre partea de tabla a usii si cel albastru spre fatza de plastic. lasa un raspuns cu ce ai rezolvat
lucibz is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 01:47   #4
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

Unhappy Re: 318 is problema geam electric fata stanga

Quote:
Originally Posted by lucibz View Post
salut , cred ca ai inversat firele de alimentare de la motoras .. verifica daca ai pus firul rosu spre partea de tabla a usii si cel albastru spre fatza de plastic. lasa un raspuns cu ce ai rezolvat
poi asta e problema ca nu sa inversat nici un fir doar ca imi citeste comanda invers cand apas pe inchidere imi deschide geamul zice ca e deschis si cica vrea sa il inchide iar cand e geamul jos cand inchid si deschid usa coboara si uraca ........... da problema e alta ca am mai pus banda aia cu zimti invesr rotind de motoras pana mia sarit pchii din cap la geam da daca inchid si deschid usa de 20 incepe iar povestea din nou
... am auzit ca ar fi de la cititor da nus unde e
oricum va anunt cand o fac pana atunci am pus butonul invers sa nu mai incurc comenzile
Old 04-04-10, 19:29   #5
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

Quote:
Originally Posted by passatb4 View Post
poi asta e problema ca nu sa inversat nici un fir doar ca imi citeste comanda invers cand apas pe inchidere imi deschide geamul zice ca e deschis si cica vrea sa il inchide iar cand e geamul jos cand inchid si deschid usa coboara si uraca ........... da problema e alta ca am mai pus banda aia cu zimti invesr rotind de motoras pana mia sarit pchii din cap la geam da daca inchid si deschid usa de 20 incepe iar povestea din nou
... am auzit ca ar fi de la cititor da nus unde e
oricum va anunt cand o fac pana atunci am pus butonul invers sa nu mai incurc comenzile
sa rezolvat )) dupa cateva luni bune na a fost si frig a mai fost si lenea mare ) se pare ca aveai dreptate sa inversat in mufa firele iar acum merge foarte bine da culmea am mai citit mesajul abia acum 1 sapt dupa ce ma terminase psihic cand am pus modul confort cititor usa si macara de la alta masina abia atunci mi-am dat seama de fire))
- Copyright 2025 4Tuning -