deci incep cu inceputul am un 318is coupe si cand l-am luat geamul nu mergea din stanga fata functiona butonul da geamul nuuuuuuuuu cand am desfacut era macaraua rupta si legata bun am facuto am desudato si am dat de urmatoarele probleme :
e vb de inchiderea electrica a geamului stanga fata:
1 prima problema e butonul care merge pe invers nus de ce ....... da firele nus pe invers ....... de ce pt ca inainte sa montez mecanismul am facut o proba si mergea ft bine .......cum l-am pus pe fata usi din interior fara sa desfac firele fara nimik am inchis usa si am dat de problema cu modulul de confort care imi coboara geamul 3 zimiti si imi urca unu ..............e jumate de roata zimtata pe care e pinionul de atac al motorasului asta pt care nu stie despre ce e vb sau sa fiu mai inteles ee si cum ziceam dau inchid usa sa fac proba si la modul de confort sa vad daca functioneaza mere da nu imi revina geamul ca sa fie inchis etans ....si ....daca ma joc la usa deschid inchid de peste 15 ori ajung cu geamul jos adica coboara da nu unrca la fel ........e dupa ce m-am jucat eu la usa sa vad cat coboara .....am zis ma ce are .......si ia sa fac asa ......dupa ce am ajuns jos ia acum sa inchid geamul eee ciudat nu se inchide de contactul cu gamla si de pe ala cu groapa adica tocmai invers da de ce nus ca inainte sa il montez mergea corect acum am zis bun il las asa sa vad ce face mai departe .......cobor din masina deschid geamurile si inchid masina din alarma ...... si surpriza geamul din dreapta care merge normal sa inchis bine ...........iar cel din stanga in loc sa se inchida se deschidea ....am zis ca na tre sa inchid eu geamul ....il inchid si incerc din nou faza cu telecomanda cand incolo dupa 3 4 sec incepe geamul si se deschide a raq geam posedat ca alceva nui e =)) glumeam bun poate acum m-am facut cat de cat inteles