Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 26-08-09, 11:22   #1
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

Default Probleme masina e39 520 i

Salut am si eu niste probleme la masina 520/e39 96-97 benzina manuala 5+1. daca poate cineva sa-mi raspunda.
1 Schimbatoru de viteze , cand bag treapta 1 mai imi sare din ea si imi caraie ca si cum nu as apasa ambreiaju bine si cand sta pe liber parca are putin cam mare jocu.
2 Masina pana la vreo 2800 de ture nu trage mereu , imi da in nas chiar daca apas pedala la maxim masina nu trage deloc o ia usor usor si imi da in nas , tremura asa.
3 Casetofon bmw business cd dau sa bag cd , il bag si nu mi-l invarte si cand ii dau eject mi-l da afara si tot se invarte cateva secunde dupa ce-l da afara, am bagat si cd de curatat da il bag degeaba ca nu invarte sa curete, masina are si magazie de cd-uri de 6 panasonic am vazut dar nu prea pare originala ca nu se potrivesc mufele
4 Farurile sunt zgariate cred eu ceva gen aburite dar putin mai rau daca are cineva idee cum se demonteaza sticla capacu de plastic adica si cu ce solutie as putea sa dau pe el.
Cam atat daca este cineva in masura sa-mi raspunda i-as fi recunoscator Mersi !
B 58 MAL is offline   Reply With Quote
Old 04-09-09, 02:27   #2
D.K. Alex

Stage 1

Default Re: Probleme masina e39 520 i

In Cd este o ,,chestie'' de plastic care invarte CD-ul...poate nu vede CD-ul ca intra si nu il intoarce(si il intoarce doar cand este pe cale sa iasa)

si farurile trebuie sa le desprinzi de sub capota chiar din spate....trebuie sa desfaci capacul din spate de plastic si dupa aceea dai cateva suruburi jos si iti iese sticla(cel putin la al meu asa e) sper ca te-am ajutat

eu cred ca e dus ambreiajul...nu stiu ce sa zic

Last edited by D.K. Alex; 04-09-09 at 02:30.
D.K. Alex is offline   Reply With Quote
Old 04-09-09, 16:18   #3
turmentatu

Stage 4

turmentatu's Avatar

2:injectoare, debimetru, mergi la un tester.
3:am un cd-player bmw business rds care functioneaza perfet, este de vanzare.
turmentatu is offline   Reply With Quote
Old 04-09-09, 16:22   #4
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

La 1 am inteles ca este de la timonerie cica s-ar fi uzat.... la 2 mi s-a zis ca ar fi de la sonda lambda deoarece am si consumul foarte mare 20-24%..la 3 cica ar fi laserul care citeste de fapt nu mai citeste si 4 la faruri am luat o solutie de polishat... am dat cu smirghier de apa de ala fin rau si am frecat la ele cu apa si dupa am dat cu un polish am dat vreo 30 ron pe el !!! apropo diseara ma duc la tester sa vad daca reusesc sa aflu ceva!
B 58 MAL is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 08:36   #5
CED

Stage 5

CED's Avatar

dupa polish la faruri ar fi bine sa pui folie speciala - trebuie sa aiba unde se pun folii pe geam - daca nu protejezi cu ceva dupa o saptamina doua o sa se faca si mai mate

eu am dat cu putin lac - bine ca defapt am vrut sa le dau o tenta fumurie si oricum nu sint originale - nu stiu cit o sa reziste lacul din cauza pietricelelor de pe drum - e cam o luna de cind sint facute asa
CED is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 08:52   #6
turmentatu

Stage 4

turmentatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by CED View Post
dupa polish la faruri ar fi bine sa pui folie speciala - trebuie sa aiba unde se pun folii pe geam - daca nu protejezi cu ceva dupa o saptamina doua o sa se faca si mai mate

eu am dat cu putin lac - bine ca defapt am vrut sa le dau o tenta fumurie si oricum nu sint originale - nu stiu cit o sa reziste lacul din cauza pietricelelor de pe drum - e cam o luna de cind sint facute asa

am o intrebare pt. tine..... ce ai facut impotriva pietricelelor pe capota?
stiu ca se poate pune folie pe toata masina, dar nu cred ca are mari sanse impotriva lor, eu mi-am indoit si aripa deasupra semnalului de la o pietricica .

si sincer nu as vrea sa o vopsesc (cei drept ca are vopseaua originala) de fiecare data cand ies cu ea la un drum mai lung...
Old 08-09-09, 09:03   #7
CED

Stage 5

CED's Avatar

nu ai ce sa faci impotriva pietricelelor de pe sosea doar sa te obisnuiesti cu ideea ca traiesti in Romania

"pietricica" care a indoit aripa era probabil mai "piatra in toata firea"

punctele de pe capota si spoiler fata le-am retusat cu pensula f fina - cu vopsea si cu lac dar in final vine momentul revopsirii

la mine se vede orice punctisor pentru ca e un strat de vopsea alba sub rosu

exista o folie foarte fina care cica nu se vede si poti proteja anumite parti ale masinii - dar nu ma pronunt pentru ca nu am vazut cu ochii mei cum arata si cum se monteaza
Old 08-09-09, 09:05   #8
turmentatu

Stage 4

turmentatu's Avatar

si la mine este un strat alb sub vopsea-grund (cred). asta ma innebuneste pe mine, dupa ce am achizitionat masina credema ca am inceput sa ma gandesc ca nu am unde sa circul cu ea la adevarata ei putere...
turmentatu is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 09:16   #9
CED

Stage 5

CED's Avatar

te inteleg - dar hai sa ne concentram pe problemele lui b58mal

pentru punctul 2 - as verifica si pompa de benzina
- Copyright 2024 4Tuning -