am un bmw 316i din '93 si partea care ma deranjeaza la el e ca in loc de turometru am un ceas in bord am facut rost de ceasuri de bord cu turometru de pe un bmw e 36 din 97.intrebarea mea e daca se potriveste instalatia sau daca nu ce modificari ar trebui facute
Trebuie sa iti mearga, nu are de ce sa nu iti mearga mufele in general sunt trase... demonteaza l si pune l pe celalalt ... dureaza maxim 5 minute toata operatiunea. Singura chestie e sa nu fi cumparat ceasurile pentru 6 cilidrii, daca le ai luat pe alea pentru 6 cilindrii sunt sanse mari sa nu iti indice corect turatia si viteza..
__________________ BMW Motorsport
Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
Merg, sunt la fel la 316 si 318, indiferent ca e compact/coupe/sedan, vezi cand schimbi ceasurile sa nu ai contactul pus sau sa il pui in timp ce demontezi ca o sa te alegi cu un air-bag aprins in bord...
si nu conteaza nici diferenta de an,nu? ca a mea e 93 si aia 95 sau asa ceva.....cat despre air-bag.........sa nu mi se aprinda in bot ) ca in bord imi e ca e aprins....nu stiu ce senzor e dus