Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 30-05-09, 16:22   #1
claudiugrasugl

Stage 3

Default inchidere centralizata pe un e36

-salutare posed un bmw e36 coupe care are din fabrica inchidere centralizata, insa nu este pe cheie este daor atunci cand bag cjei in usa se inchid/deschid toate.
-ma gandeam sa-mi cumpar o inchidere si sa folosesc de la ea doar telecomanda si su intrerupatoarele de la motorase insa am observat ca nu au asa ceva are doar o unitate centrala
=aveti idee pot sa cumpar inchiderea si daca arunc motorasele pot sa le conectez pe cele de pe bmw la unitatea centala de la inchidere si asta sa functioneze
claudiugrasugl is offline   Reply With Quote
Old 30-05-09, 17:16   #2
Black_AHH

Stage 2

Black_AHH's Avatar

Default Re: inchidere centralizata pe un e36

bineinteles ca se poate, motorasele de la kitul de inchidere centralizata le pui bine pt zile negre cand eventual cedeaza cele originale, se monteaza doar unitatea centrala, un electrician iti poate rezolva repede si gata ai si telecomanda la e36le tau...
Black_AHH is offline   Reply With Quote
Old 30-05-09, 17:44   #3
Giamilla

Stage 3

Giamilla's Avatar

Default Re: inchidere centralizata pe un e36

Quote:
Originally Posted by claudiugrasugl View Post
-salutare posed un bmw e36 coupe care are din fabrica inchidere centralizata, insa nu este pe cheie este daor atunci cand bag cjei in usa se inchid/deschid toate.
-ma gandeam sa-mi cumpar o inchidere si sa folosesc de la ea doar telecomanda si su intrerupatoarele de la motorase insa am observat ca nu au asa ceva are doar o unitate centrala
=aveti idee pot sa cumpar inchiderea si daca arunc motorasele pot sa le conectez pe cele de pe bmw la unitatea centala de la inchidere si asta sa functioneze
Mai bine iti cumperi o alarma care cu tot cu montaj costa 200 ron si ai si inchidere pe telecomanda si alarma (eu asa am facut)
Giamilla is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -