Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 26-12-05, 21:54   #1
gj11gmy

Stage 4

gj11gmy's Avatar

Default stie cineva cum se poate demonta un geam de far la un e34?

vreau sa i pun angel eyes uri,si la farurile de pe faza scurta carcasele sunt din plastic,si nu i pot da geamu jos pt ca se sparge carcasa,la cele de pe faza lunga carcasele sunt din metal si am reusit.daca stie cineva sa mi spuna si mie!
gj11gmy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 17:36   #2
gyno09

Stage 5

gyno09's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: stie cineva cum se poate demonta un geam de far la un e34?

Quote:
Originally Posted by gj11gmy View Post
vreau sa i pun angel eyes uri,si la farurile de pe faza scurta carcasele sunt din plastic,si nu i pot da geamu jos pt ca se sparge carcasa,la cele de pe faza lunga carcasele sunt din metal si am reusit.daca stie cineva sa mi spuna si mie!
se desface greu......am si eu un E34 si i-am pus si eu angel eyes, fi atent: se poliseava buza de plastic pana ajungi la nivelu sticlei, si pe urma tai cu cateru siliconu cu care e lipit geamu, (se taie foarte greu) apoi se desface , dupa toata operatiunea asta nu o sa-ti mai stea rama de inox, eu am lipit-o cu silicon cu care am lipit si geamul. sper ca ti-am fost de ajutor
Old 23-01-07, 14:36   #3
bebe no1

Stage 5

bebe no1's Avatar

Default Re: stie cineva cum se poate demonta un geam de far la un e34?

frate asa am facut si io dar am mai vazut la baieti ca fac aceasta treaba si cu un feon de putere mare cu care incalzesti carcasa pt a se inmuia acel silicon care tine lipt geamul de carcasa si apoi te descurci usurel cu o suribelnita sau un cutit sa fortezi sa se dezlipeasca. sper ca am fost de ajutor . salut
bebe no1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -