Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
14-01-09, 18:39
|
|
Stage 5
|
Probleme geam E36!
Asa cum spune si titlul am probleme cu un geam.
Tin sa mentionez ca e vorba de un BMW e36 coupe.
Cum se manifesta:in primul rand nu culiseaza de fiecare data cand inchid/deschid portiera iar daca iau o denivelarea mai mare sau o groapa incepe sa o ia razana(sus-jos,sus-jos si tot asa),dar la un momenta dat se linisteste,plus ca uneori trebuie sa ma chinui sa-l inchid deoarece mi-l tot da in jos si trebuie sa-l ridic treptat apasand scurt de mai multe ori in sus.
Astept parerile voastre.
Va multumesc!
|
|
|
17-01-09, 11:53
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Probleme geam E36!
verifica toate contactele electrice din usa s-ar putea sa ai un contact imperfect sau ceva fire sa se atinga la trecerea peste denivelari,desfaci panoul de pe usa si controlezi atent bafta
|
|
|
29-01-09, 21:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by serady
verifica toate contactele electrice din usa s-ar putea sa ai un contact imperfect sau ceva fire sa se atinga la trecerea peste denivelari,desfaci panoul de pe usa si controlezi atent bafta
|
Ms mult!!am sa verific...
|
|
|
01-02-09, 13:04
|
|
Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
vezi ca pe stalpul usii, in zona clantei, ai prinderea aceea (vezi incercuire). in prindere are un mic contact, care atunci cand se inchide sau deschide usa geamul se ridica sau coboara. daca acel contact, fiind din plastic, e destul de tocit, la miscarile caroseriei nu se mai atinge bine si ai belele cu geamul.
dak nu ai acolo contactul, cauta`l dupa sageata( in zona balamalei de usa); acolo aceeasi chestie, vezi sa nu fie tocit sau desprins.
eu am avut problema asta cu contactul din zona clantei si le`am schimbat pe amandoua, 2 mil la bavaria (stanga si dreapta)
|
|
|
02-02-09, 17:34
|
|
Stage 1
|
sal ai cumva skema electrica de la geamuri????
|
|
|
03-02-09, 10:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kezzy
vezi ca pe stalpul usii, in zona clantei, ai prinderea aceea (vezi incercuire). in prindere are un mic contact, care atunci cand se inchide sau deschide usa geamul se ridica sau coboara. daca acel contact, fiind din plastic, e destul de tocit, la miscarile caroseriei nu se mai atinge bine si ai belele cu geamul.
dak nu ai acolo contactul, cauta`l dupa sageata( in zona balamalei de usa); acolo aceeasi chestie, vezi sa nu fie tocit sau desprins.
eu am avut problema asta cu contactul din zona clantei si le`am schimbat pe amandoua, 2 mil la bavaria (stanga si dreapta)
|
Ms mult kezzy, am sa verific....dar daca e vb de "balamaua" aia de pe stalp trebuie schimbata cu totul?sau doar un plastic cva.
|
|
|
06-02-09, 22:06
|
|
Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
bine ar fi sa o schimbi toata, dak in ea ai si contactul ala micutz care se ocupa de ridicarea si coborarea geamurilor. pt 2 mil, adik ambele prinderi, nu cred ca mori, plus ca dak le schimbi o sa se inchida/deschida altfel usile
|
|
|
26-02-09, 18:26
|
|
Stage 4
|
kezzy! spune-mi te rog unde le pot contacta pe astia de la bavaria, ca as mai avea nevoe de mai muilte piese marunte pe care nu le gasesc niciunde.
multumesc frumos!
|
|
|
28-02-09, 22:19
|
|
Stage 2
|
...sau daca nici din contactele de pe stalpu usii nu repari problema, da fata de usa jos si vezi ca tot sistemu de ridicare coborare geam e prins in nituri de aluminiu si au prins joc in timp si asta ar fi al doilea motiv, scoatele si baga suruburi fara nici o grija de genu ca se arde motorasu sau altceva
|
|
|
|
|