Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PORSCHE > Alte discutii Porsche

Reply

Thread Tools
Old 23-10-15, 14:12   #16
Motanul

Stage 5

Motanul's Avatar

Member of:
[PORSCHE]
Default Re: Autodrom-titi Aur

Am vorbit azi direct la telefon ca prea ajunsese pretul mai mic ca la karting. Si ceva imi parea in neregula.

Pretul ala de 500 de lei este de caciula.
Chiar azi au decis regulile (respectiv lasa maxim 4 masini pe circuit) si intre 10-16.00 te dai de cate ori ai timp - functie de cati o sa vina.
Data stabilita pentru eveniment 31.Oct.

Eu nu prea vreau sa intru cu alte masini pe circuit - nu vreau sa intre un pustiulica agitat in mine ; Doar sa-i stiu eu pe toti care intra cu mine.
La gramada nu ma bag. (adica cu necunoscuti)

Ex: BMW 320D (150 CP); VW Bora TDI, Golf, Dacia, Renault 16 din 1967
Motanul is offline   Reply With Quote
Old 23-10-15, 14:34   #17
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Exclamation Re: Autodrom-titi Aur

Era prea frumos ca sa fie adevarat desi merita sa strangi banii si sa te dai. Sunt curios cati mai sunt doritori in conditiile astea. Vazusem ceva de oferta personalizata...poate daca ne strangem mai multi reusim sa obtinem un discount sau ceva.
Old 23-10-15, 14:45   #18
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

Ar mai fi doua variante,dar nu stiu la ce bani ne-ar scoate : AMCKART Tunari si Motor Park Adancata. O sa incerc sa vorbesc si sa vad cam care ar fi tariful pentru inchiriere in regim track day.

Ma gandeam si la varianta inchirierii unui poligon auto unde sa se amenajeze un mini traseu individual.

E batuta in cui data de 31 octombrie? Ma gandesc sa mai cautam variante sau sa incercam sa mai strangem oameni si eventual sa obtinem un discount.
Victor Lazea is offline   Reply With Quote
Old 23-10-15, 14:54   #19
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Sunt si eu interesat.
Ma abonez la thread.
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 23-10-15, 20:55   #20
Motanul

Stage 5

Motanul's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

Quote:
Originally Posted by Victor Lazea View Post
Ar mai fi doua variante,dar nu stiu la ce bani ne-ar scoate : AMCKART Tunari si Motor Park Adancata. O sa incerc sa vorbesc si sa vad cam care ar fi tariful pentru inchiriere in regim track day.

Ma gandeam si la varianta inchirierii unui poligon auto unde sa se amenajeze un mini traseu individual.

E batuta in cui data de 31 octombrie? Ma gandesc sa mai cautam variante sau sa incercam sa mai strangem oameni si eventual sa obtinem un discount.
Data de 31 octombrie se doreste a fi spargerea ghetii.
(au spus ca au cereri de multa vreme si era nevoie sa ia o decizie). Si eu m-am nimerit sa sun fix la 10 minute dupa ce au luat decizia.
Adica 31 oct ar fi primul eveniment dintr-o serie care se doreste cat mai mare. Poate o sa mai scada preturile ... dar nu mult.
Citisem pe vwforum ca exista un circuit concurent - pe care deja au mers:
http://motorparkromania.ro/evenimente/

Preturile sunt asemanatoare. Nu cred sa mai scada mult...

Last edited by Motanul; 23-10-15 at 20:58.
Old 26-10-15, 11:59   #21
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Thumbs up Re: Autodrom-titi Aur

Am fost sambata la autodromul Titi Aur cu evenimentul organizat de Legal Racing si mi s-a parut a fi destul de bine gandit circuitul,iar duminica am fost la circuitul de la Andancata pentru cupa Willi Motorsport. Ambele poligoane sunt interesante singura problema ramane taxa de participare.

Eu unul ma bag indiferent de locatie,dar sa nu imi sara de 500 RON taxa de participare.
Old 27-10-15, 13:04   #22
Motanul

Stage 5

Motanul's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

Circuitul lui Titi Aur din pacate la acest moment are dimensiuni de pista de karting (cam in 50 s se parcurge cu o masina buna).
Cel de-al doilea (Motorsport) se parcurge in 2 minute si ceva (e mai lung si mai potrivit pentru o masina);

Costul este cam pe acolo asa ca eu as merge pe varianta Motorsport (dar la anul ca acum temperatura nu mai permite scoaterea unor
timpi buni

Spune si tu mai multe detalii daca tot ai fost pe amandoua.
Eu am fost doar la Titi Aur. Din ce am inteles al doilea este mai bun.

Last edited by Motanul; 27-10-15 at 13:07.
Old 27-10-15, 13:48   #23
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Talking Re: Autodrom-titi Aur

http://motorparkromania.ro/tur-virtual/

Ca idee circuitul are aprox. 4,2 km cu linie dreapta de 900 de metri...deci din start este mult mai lung decat cel al lui Titi Aur care are aprox 1,2 km. A fost conceput pentru competitii sportive de motociclism / automobilism si respecta normele internationale ( lungime,latime,aderenta,masuri de track safety...). Cum pozele fac cat o mie de cuvinte am atasat poze de la faza de proiect si de la faza finala plus link la turul virtual de la ei de pe site.

Eu as opta pentru varianta Motorpark Adancata.

P.S. Vad ca in Bucuresti este o scoala de condus defensiv ofensiv cu sediul in Strada Feleacu nr.27. O sa ma interesez sa vad daca au poligon propriu sau unde tin cursurile,poate reusim sa le inchiriem poligonul pentru o zi.

Ar mai fi si circuitul TKS din Ciolpani ,dar mi se pare ca este strict de off road din pacate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aaa.jpg
Views:	57
Size:	212.9 KB
ID:	3126801  

Last edited by aleks; 29-10-15 at 00:34.
Old 27-10-15, 21:02   #24
Motanul

Stage 5

Motanul's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

Motorpark e mai bun. Autodromul e bun pentru tehnica (la viteza mica se invata corect tehnicile de pilotaj); Când le stapanesti bine de tot - treci la viraje de viteza.

Motorpakul pare ca are destule viraje largi de viteza mare.

Vedem la primavara - ne mai tii la curent
Old 28-10-15, 12:14   #25
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Talking Re: Autodrom-titi Aur

Vad ca luna asta au fost cateva evenimente organizate pe circuitul de la Motorpark Adancata. Din ce vad eu este un circuit mult mai activ pe partea de evenimente decat Autodromul. Am vorbit cu ginerele lui Titi Aur si mi-a spus ca ei se bazeaza in principiu pe lucrul cu corporatii ( Petrom fiind cea mai importanta ) care vor sa faca cursuri de conducere defensiva si ca mai rar lucreaza cu persoane fizice pentru ca nu exista inca o cerere atat de mare,pe cand circuitul de la Motorpark Adancata este creat pentru competitii sportive ( competitii sub egida FRAS , ROSBK...). Acum depinde de gusturile fiecaruia si de cat de gros e buzunarul fiecaruia...eu unul prefer ceva unde sa pot sa ma desfasor pe suprafete mari( macar sa simt ca ma dau ) in detrimentul traseelor scurte si tehnice.
Old 09-11-15, 17:47   #26
bmwvio

Stage 5

Member of:
[PORSCHE]

Vineri si simbata pe autodrom a avut loc ultima etapa din campionatul de rally, cu toate ca a fost cam frig era destula lume, se putea inscrie oricine, au fost probe de asfalt si combinate, citeva poze.
Attached Thumbnails

Name:	PB071198.JPG
Views:	43
Size:	511.7 KB
ID:	3128388   Click image for larger version

Name:	PB071197.JPG
Views:	38
Size:	498.2 KB
ID:	3128389   Click image for larger version

Name:	PB071196.JPG
Views:	42
Size:	560.3 KB
ID:	3128390  

Name:	PB071195.JPG
Views:	39
Size:	495.0 KB
ID:	3128391   Click image for larger version

Name:	PB071194.JPG
Views:	39
Size:	502.5 KB
ID:	3128392  
bmwvio is offline   Reply With Quote
Old 15-06-16, 17:36   #27
Motanul

Stage 5

Motanul's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

S-a cam pus praful pe topicul asta...

Asadar Notati 9-10 Iulie 2016 RETROMOBIL FEST
https://retromobilfest.ro/participanti-gp-clasic

In regulament am gasit urmatoarele:
ART S5 RESTRICTII DE PARTICIPARE PE CATEGORII SPORT/EXPERTI
Pilotii/echipajele licentiate FRAS/FIA care au participat in trecut sau participa la
Campionatele de viteza (Raliuri, Coasta, Circuit) nationale si/sau internationale, participa
OBLIGATORIU la categoria “EXPERTI”. Masinile trebuie sa fie conform Fiselor de
Omologare FIA.
La categoria “SPORT” participarea este libera cu conditia ca echipajul sa poarta casca
si centuri de siguranta in minim 3 (trei) puncte. Masinile sunt libere si fara restrictii, cu sau fara rollcage.

Nu imi este foarte clar daca eu pot sa particip la sport (centura in 3 puncte am si de o casca fac rost daca nu pot sa inchiriez direct acolo). Am vazut ce masini vin la categoria sport si e clar ca ies ultimul. Dar macar ma dau si eu cum vreau eu... Nici sa fortez masina, mici sa merg cu 40 la ora.

Last edited by Motanul; 15-06-16 at 17:38.
Old 13-11-17, 18:49   #28
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Exclamation Re: Autodrom-titi Aur

Salut...Nu am mai intrat demult pe forum si am uitat complet de topic.

Motorpark Adancata organizeaza frecvent track days pretul fiind undeva la 500 ron daca nu ma insel

In Bucuresti exista un circuit de autocross unde inchirierea circuitului este 250RON/ora de masina

La Academia Titi Aur este jale cu tarifele,desi pista este una foarte buna

Ar mai fi Prejmerul unde am fost in cadrul unor evenimente private si nu stiu cat este tariful pentru track days sau inchiriere auto...insa pista este una buna.

Am inteles ca se vor mai deschide la anul cateva piste noi.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -