Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HYUNDAI > Alte discutii Hyundai

Reply

Thread Tools
Old 12-04-11, 09:26   #1
The "CUP"
Hyundai Driver

Stage 3

The "CUP"'s Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Hyundai Genesis Coupe!

In sfarsit, dupa 3 ani de cand s-a lansat, a aparut si la noi in showroom-uri Hyundai-ul Genesis Coupe
Ce parere aveti de noua jucarie Coreana?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2010-hyundai-genesis-coupe.jpg
Views:	112
Size:	476.0 KB
ID:	1961906  
The "CUP" is offline   Reply With Quote
Old 05-05-11, 22:49   #2
claudiuCLR

Stage 1

claudiuCLR's Avatar

Default Re: Hyundai Genesis Coupe!

M-am urcat azi intr-unul si am ramas uimit.M-am indragostit dea dreptu
claudiuCLR is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 01:35   #3
sadix

Stage 4

sadix's Avatar

Member of:
[4Rally]
[2 Roti]

nu esti singurul....
unul dintre posesorii de Genesis, isi achizitionase un Coupe(modelul anterior), iar cand a venit sa-l ridice, dupa o zi, doua si a vazut Genesis-ul in showroom... a lasat Coupe-ul si a cumparat Genesis-ul
sadix is offline   Reply With Quote
Old 18-05-11, 19:54   #4
The "CUP"
Hyundai Driver

Stage 3

The "CUP"'s Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by sadix View Post
nu esti singurul....
unul dintre posesorii de Genesis, isi achizitionase un Coupe(modelul anterior), iar cand a venit sa-l ridice, dupa o zi, doua si a vazut Genesis-ul in showroom... a lasat Coupe-ul si a cumparat Genesis-ul
Stii cumva la ce pret era Coupe-ul (modelul anterior) pe care omul l-a abandonat pt Genesis?
Old 19-05-11, 09:03   #5
AlexutuS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by The "CUP" View Post
Stii cumva la ce pret era Coupe-ul (modelul anterior) pe care omul l-a abandonat pt Genesis?
Daca nu ma insel, ultima data il vazusem la vanzare undeva pe la 13 mii de euro, modelul de V6 2,7
AlexutuS is offline   Reply With Quote
Old 19-05-11, 16:39   #6
sadix

Stage 4

sadix's Avatar

Member of:
[4Rally]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by The "CUP" View Post
din cate stiu se vanduse si ala - motor V6 2.7cmc... dar pot pune o intrebare, nu-i bai
sadix is offline   Reply With Quote
Old 22-05-11, 19:50   #7
The "CUP"
Hyundai Driver

Stage 3

The "CUP"'s Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by sadix View Post
din cate stiu se vanduse si ala - motor V6 2.7cmc... dar pot pune o intrebare, nu-i bai
Cand inca mai era pe showroom-uri Coupe-ul SIII era undeva la 15000-16000 eur; ma gandesc ca acuma poate il mai gasesti doar la lichidare de stoc, deci undeva si mai ieftin, asa ca domnul care "s-a indragostit" de Genesis si a abandonat Coupe-ul a mai scos din buzunar inca de un Coupe.

Am fost si eu saptamana asta la showroom-ul Hyundai din Cluj sa vad Genesis-ul e foarte tare. Masina arata live mult mai tare decat in pozele si filmuletele de pe net.
Lucruri bune despre masina as putea spune o gramada, dar eu o sa va zic ceea ce nu mi-a placut: cu toate ca este mai mare in dimensiuni decat Coupe-ul SIII, locurile din spate sunt la fel ( nu pre confortabile daca ai peste 1.60) iar portbagajul este mai mic si mai putin practic deoarece luneta nu se mai ridica; din pacate sistemul de franare Brembo nu este disponibil pe motorizarea 2.0T dar oricum etrierele de pe fata sunt destul de mari si inscriptionate cu Hyundai inr discurile sunt ventilate fata /spate.
Astept sa vad unu si pe strada.
- Copyright 2026 4Tuning -