![]() |
Hyundai Genesis Coupe!
1 Attachment(s)
In sfarsit, dupa 3 ani de cand s-a lansat, a aparut si la noi in showroom-uri Hyundai-ul Genesis Coupe:twisted:
Ce parere aveti de noua jucarie Coreana? |
Re: Hyundai Genesis Coupe!
M-am urcat azi intr-unul si am ramas uimit.M-am indragostit dea dreptu
|
nu esti singurul....
unul dintre posesorii de Genesis, isi achizitionase un Coupe(modelul anterior), iar cand a venit sa-l ridice, dupa o zi, doua si a vazut Genesis-ul in showroom... a lasat Coupe-ul si a cumparat Genesis-ul ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am fost si eu saptamana asta la showroom-ul Hyundai din Cluj sa vad Genesis-ul:shock: e foarte tare. Masina arata live mult mai tare decat in pozele si filmuletele de pe net. Lucruri bune despre masina as putea spune o gramada, dar eu o sa va zic ceea ce nu mi-a placut: cu toate ca este mai mare in dimensiuni decat Coupe-ul SIII, locurile din spate sunt la fel ( nu pre confortabile daca ai peste 1.60) iar portbagajul este mai mic:rolleyes2 si mai putin practic deoarece luneta nu se mai ridica; din pacate sistemul de franare Brembo nu este disponibil pe motorizarea 2.0T:cry: dar oricum etrierele de pe fata sunt destul de mari si inscriptionate cu Hyundai inr discurile sunt ventilate fata /spate. Astept sa vad unu si pe strada.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning