Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Hyundai (https://forum.4tuning.ro/285-discutii-hyundai.html)
-   -   Hyundai Genesis Coupe! (https://forum.4tuning.ro/285-discutii-hyundai/252765-hyundai-genesis-coupe.html)

The "CUP" 12-04-11 09:26

Hyundai Genesis Coupe!

1 Attachment(s)
In sfarsit, dupa 3 ani de cand s-a lansat, a aparut si la noi in showroom-uri Hyundai-ul Genesis Coupe:twisted:
Ce parere aveti de noua jucarie Coreana?

claudiuCLR 05-05-11 22:49

Re: Hyundai Genesis Coupe!

M-am urcat azi intr-unul si am ramas uimit.M-am indragostit dea dreptu

sadix 18-05-11 01:35

nu esti singurul....
unul dintre posesorii de Genesis, isi achizitionase un Coupe(modelul anterior), iar cand a venit sa-l ridice, dupa o zi, doua si a vazut Genesis-ul in showroom... a lasat Coupe-ul si a cumparat Genesis-ul ;)

The "CUP" 18-05-11 19:54

Quote:

Originally Posted by sadix (Post 4332820)
nu esti singurul....
unul dintre posesorii de Genesis, isi achizitionase un Coupe(modelul anterior), iar cand a venit sa-l ridice, dupa o zi, doua si a vazut Genesis-ul in showroom... a lasat Coupe-ul si a cumparat Genesis-ul ;)

Stii cumva la ce pret era Coupe-ul (modelul anterior) pe care omul l-a abandonat pt Genesis?

AlexutuS 19-05-11 09:03

Quote:

Originally Posted by The "CUP" (Post 4334406)
Stii cumva la ce pret era Coupe-ul (modelul anterior) pe care omul l-a abandonat pt Genesis?

Daca nu ma insel, ultima data il vazusem la vanzare undeva pe la 13 mii de euro, modelul de V6 2,7

sadix 19-05-11 16:39

Quote:

Originally Posted by The "CUP" (Post 4334406)

din cate stiu se vanduse si ala - motor V6 2.7cmc... dar pot pune o intrebare, nu-i bai ;)

The "CUP" 22-05-11 19:50

Quote:

Originally Posted by sadix (Post 4336701)
din cate stiu se vanduse si ala - motor V6 2.7cmc... dar pot pune o intrebare, nu-i bai ;)

Cand inca mai era pe showroom-uri Coupe-ul SIII era undeva la 15000-16000 eur; ma gandesc ca acuma poate il mai gasesti doar la lichidare de stoc, deci undeva si mai ieftin, asa ca domnul care "s-a indragostit" de Genesis si a abandonat Coupe-ul a mai scos din buzunar inca de un Coupe.

Am fost si eu saptamana asta la showroom-ul Hyundai din Cluj sa vad Genesis-ul:shock: e foarte tare. Masina arata live mult mai tare decat in pozele si filmuletele de pe net.
Lucruri bune despre masina as putea spune o gramada, dar eu o sa va zic ceea ce nu mi-a placut: cu toate ca este mai mare in dimensiuni decat Coupe-ul SIII, locurile din spate sunt la fel ( nu pre confortabile daca ai peste 1.60) iar portbagajul este mai mic:rolleyes2 si mai putin practic deoarece luneta nu se mai ridica; din pacate sistemul de franare Brembo nu este disponibil pe motorizarea 2.0T:cry: dar oricum etrierele de pe fata sunt destul de mari si inscriptionate cu Hyundai inr discurile sunt ventilate fata /spate.
Astept sa vad unu si pe strada.:-)

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning