Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 03-09-08, 09:42   #1
mariusD

Stage 5

mariusD's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Opel]
Default Cumparare A6 2,5

Salutare... plec acush in germania sa-mi aduc un A6 2,5 diesel... sa vad acum dak il gasesc quattro e si mai bine... cu cutie automata, spuneti-mi cat ar ajunge distributia , filtre de schimbat, sa stiu la ce ma astept, ce probleme mai delicate au masinile astea dak au... ceva sfaturi eventual
mariusD is offline   Reply With Quote
Old 03-09-08, 11:29   #2
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Cumparare A6 2,5

Quote:
Originally Posted by mariusD View Post
Salutare... plec acush in germania sa-mi aduc un A6 2,5 diesel... sa vad acum dak il gasesc quattro e si mai bine... cu cutie automata, spuneti-mi cat ar ajunge distributia , filtre de schimbat, sa stiu la ce ma astept, ce probleme mai delicate au masinile astea dak au... ceva sfaturi eventual
distributia nu cred ca depaseste 10 milioane,nu sunt sigur,oricum preturile la piese luand in vedere si calitatea acestora sunt foarte bune, fratemeu a dat pe un brat anul trecut 3 milioane,a schimbat toate consumabilele in decembrie (adica bucsi,rulmeti,filtre,placute,etc) si toata operatia a fost de 32 milioane cu tot cu manopera.probleme au fost doar cu sonda de la rezervor,care s-a stricat si trebuie schimbata (300 eur) si cu bateria.masina avea 6 ani.bafta la achizitie.