Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 04-01-10, 09:55   #1
Stanley
Audi Driver

Stage 5

Stanley's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default demontare bara fata Audi A4 b5

As dori sa dau jos bara din fata de la b5-ul meu deoarece la capete nu imi sta la linia dorita din cauza unei lovituri mici primita mai demult.
vreau sa stiu daca a mai dat cineva bara jos? cum se tine? trebuie sa fiu atent la ceva in special?
Va multumesc!

Vorsprung durch Technik

Masina mea: Audi b4 Cabriolet 2.0E

...LOW IS A LIFESTYLE
Stanley is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 07:38   #2
yulika

Stage 5

yulika's Avatar

Default Re: demontare bara fata Audi A4 b5

in primul rand salut
cum treb dai jos plasticul din laterale unde ar treb sa fie proiectoarele .. in interior ai o buza .. in partea exteriara ,, nu are nimic .. efectiv tragi .. ( la montare pune cu o surubeltitza un holshurub in partea spre interir sus .. care sa prinda plasticul si spoilerul pt siguranta k nu cade sau ti se fura ) .. dupa demontare .. ai daca t uiti in sus un shurub stea nu mai stiu exact d cat e ... (is lungi ) dupa scoaterea shuruburilor .. tragi spoileru ..ai grija in laterale sa nu fie prins spoilerul d carenaje .. dupa il scoti afara ... ai sa ezi k ai 2 reglaje .. le mai ridici putin k au filet si dupa remontarea .. simplu domnle'
yulika is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 17:36   #3
Stanley
Audi Driver

Stage 5

Stanley's Avatar

Member of:
[AUDI]

Multumesc mult de sfat colegu!
Old 07-01-10, 18:22   #4
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Deci:
Scoti grilele de la proiectoare. Dupa ce le-ai scos , te uiti in partea de sus si vezi ca ai cate un surub in fiecare parte. Ai nevoie de o trusa de imbusuri (nu mai stiu exact ce nr).

Dupa asta, demontezi suruburile de la apatorile de noroi , doar cele care se prind de plasticul spoilerului.

Acum bara mai tine in suportii laterali care sunt din plastic si sunt sub forma de sina(suportul de pe bara culiseaza pe suportul de pe aripa).

Avand in vedere ca nu ai mai desfacut indicat ar fi sa fie 2 persoane pentru a nu scapa bara pe jos (zgarieturi, crapaturi etc) .

In timp ce impingi bara in fata (exteriorul masinii), trebuie tras de colturi( pe rand) in sus si in jos pana se elibereaza din suport .

E greu pana prinzi miscarea, a 2-a oara se demonteaza foarte usor.

Ti-am atasat pdf ca sa intelegi mai bine .
Attached Files
File Type: pdf front bumper.pdf (263.7 KB, 979 views)
Old 08-01-10, 16:46   #5
Stanley
Audi Driver

Stage 5

Stanley's Avatar

Member of:
[AUDI]

multumesc! explicatia ta a fost mult mai clara
- Copyright 2026 4Tuning -