Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 12-12-09, 21:39   #1
cj01wrc

Stage 1

cj01wrc's Avatar

Default recarosare Audi a4 B5

Salut,pentru cei care au recarosat sau au habar,am nevoie de umpic de ajutor.Am avut un accident cu un a4,si cei de la rar,din cate am inteles s-ar putea sa-mi de-a dauna totala.In cazul in care masina imi ramane, as vrea sa fac o recarosare.(o sa aduc o masina din germania acelasi model an mai nou)

Stie cineva care sunt demersurile?Trebuie schimbat neaparat motoru?

ms
cj01wrc is offline   Reply With Quote
Old 10-01-10, 12:42   #2
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]
Default Re: recarosare Audi a4 B5

cum sa iti dea rar-ul dauna totala? ca sa recarosezi ai nevoie de acceptul de la R.A.R. ,deviz in service unde ai schimbat motorul si nush ce taxe pe la ei de platit !!! citeste pe site la rar !!
Old 10-01-10, 12:46   #3
cj01wrc

Stage 1

cj01wrc's Avatar

Default Re: recarosare Audi a4 B5

Quote:
Originally Posted by GAby645 View Post
cum sa iti dea rar-ul dauna totala? ca sa recarosezi ai nevoie de acceptul de la R.A.R. ,deviz in service unde ai schimbat motorul si nush ce taxe pe la ei de platit !!! citeste pe site la rar !!
scz,am gresit eu.Faceam referire la asigurator.nu la RAR.m-am documentat putin cum sta treaba cu recarosarea,si m-am razgandit.
Dupa ce primesc banii de la societatea se asigurare,o vand si pe asta si i-au alta.e foarte complicat cu recarosarea si prefer sa nu ma bag.
cj01wrc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -