Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 01-04-09, 00:32   #1
COCO_l1no

Stage 2

COCO_l1no's Avatar

Talking AUDI TT 1.8T quattro sfaturi achizitie

Sal baietzi..! imi km mananca noptile de ceva vreme 1 intrebare. vreau sa schimb masina si m-am hotarat deja la audi TT 1.8 T quatro 224 cp. dar nu stiu care e mai bun k motorizare cel in 5 pistoane sau cel in 4 pistoane? (5+1 sau 6+1??) ma intereseaza k si putere si pe urma k si consum.:?::?::?::help:

Ps: Scuze dak nu am postat corespunzator!

Last edited by bluey; 14-05-09 at 06:04.
COCO_l1no is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 07:04   #2
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: AUDI TT 1.8 quatro in 4 sau in 5 pistoane?!?!

ce 5 pistoane visezi?

are 4 si gata. poate 6+1 sa fie treptele de viteza.... )))))))))
daca tot vrei sa cumperi ceva, pierde noptile documentandu-te..nu visand.
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 16:36   #3
Scoop
Audi Driver

Stage 5

Scoop's Avatar

Member of:
[AUDI]

Scrie 5v sau 20v alea sunt supapele e 1.8 turbo 4 cilindri cu 5 supape pe cilindru 3 pe admisie si 2 pe evacuare. Nu stiu exact cat mananca tt-u a mea inghite cam 10-11 in oras si intre 7 si 9 la drum lung in functie de cate de tare mergi si cat de sportiv (1.8T 150cp quattro)

L.E. si ca putere trage bine o sa te multumeasca
Scoop is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 19:19   #4
COCO_l1no

Stage 2

COCO_l1no's Avatar

aham... gata am inteles. eu asa aveam impresia k 5 p =5 pistoane si 4 p=4 pistoane. ms Scoop.
Old 01-04-09, 19:27   #5
COCO_l1no

Stage 2

COCO_l1no's Avatar

stiu k 5+1 si 6+1 tune de schimbator si indica cate trepte are( e la mintea cocosului)... dar care este mai buna(pt curse, fuga). care dintre cutii este mai indicata???
Old 02-04-09, 08:32   #6
Scoop
Audi Driver

Stage 5

Scoop's Avatar

Member of:
[AUDI]

Eu as zice ca pt curse este mai buna cea in 5 ai mai putine trepte de schimbat mai putin timp pierdut, acum nu am incercat pe viu sa vad care e mai bun dar presupun, ai grija cand cumperi masina sa fie de 225 de cai pt ca au fost tt-uri si cu 180 de cai sa te uiti in talon.
Scoop is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 19:18   #7
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Cele de 225 cp sunt toate quattro si au 6+1 trepte

Consum 15 % in oras......bineinteles, depinde de stiulul de mers.....poti scoate si 13 totusi

La 225 cp cauta in special codul BAM de motor. Din ce am citit si eu, am inteles k sunt foarte rezistente. Undeva se spunea ca au pistoane "semiforjate" - daca se poate spune asa.....pe scurt, mai rezistente decat la alte coduri de motor

Clar alege motorul de 225 pentru ca are posibilitati mari de modificat, rezista cu internele stock pana la 330-350 cp

Daca vrei pentru curse, nu face greseala sa o iei cabrio....e prea grea si nici nu ai posibilitati sa scoti prea multe din ea
barladi is offline   Reply With Quote
Old 09-04-09, 07:11   #8
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

tin sa te contrazic.
cel mai rezistent motor e cel APY de 209 cai. e pus pe masini mai vechi, dar e cel mai rezistent. nu e pe TT, dar e de la audi.
si cu interne stock tine cam 330...deja la 350 ai nevoie macar de biele...

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 17-04-09, 21:07   #9
COCO_l1no

Stage 2

COCO_l1no's Avatar

merci pt informatii, pai as dori un tt de 224 cp si in timp sa ii umblu la motor, dar nu cu cip sau cu soft de asta am si zis k in timp... eu unu am o parere f buna despre masina asta si oricum cea cabrio chiar nu ma tenta... nu prea sunt lamurit cu codul ala la motor???
Old 20-04-09, 21:11   #10
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Motorul de 224 cp s-a pus pe mai multe masini: Audi tt, Leon Cupra, S3. Chiar dc toate au 224 cp, sunt mai multe coduri de motor. Unul dintre ele este BAM, celalalt sau celelalte nu-mi vin acum in minte, insa dintre toate astea, am inteles ca cel cu cod BAM ar fi cel mai rezistent. Are interne mai rezistente decat celelalte
barladi is offline   Reply With Quote
Old 06-05-09, 23:31   #11
mmc83

Stage 3

mmc83's Avatar

ce discutie...omul nici nu stie ce motor/turbina are masina asta...chiar nu cred ca meriti masina asta devreme ce nu esti in stare sa pierzi 2 ore spre a te documenta in legatura cu motoarele/cutia/transimia(stii ca sunt cu tractiune fata si cu 4x4?)....sper sa nu iti cumperi masina asta ca nu o meriti !!!!

mmc83 is offline   Reply With Quote
Old 14-05-09, 06:03   #12
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by mmc83 View Post
ce discutie...omul nici nu stie ce motor/turbina are masina asta...chiar nu cred ca meriti masina asta devreme ce nu esti in stare sa pierzi 2 ore spre a te documenta in legatura cu motoarele/cutia/transimia(stii ca sunt cu tractiune fata si cu 4x4?)....sper sa nu iti cumperi masina asta ca nu o meriti !!!!
Dar spre deosebire de altii vrea sa invete despre ea inainte sa o cumpere.

Nimeni nu s-a nascut invatat, si nu ne doare degetul pe tasta sa dam o informatie mai ales ca multi din cei de aici sunt foarte "in tema".
bluey is offline   Reply With Quote
Old 17-09-09, 13:01   #13
DiavoLLo
Ford Driver

Stage 5

DiavoLLo's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Dar spre deosebire de altii vrea sa invete despre ea inainte sa o cumpere.

Nimeni nu s-a nascut invatat, si nu ne doare degetul pe tasta sa dam o informatie mai ales ca multi din cei de aici sunt foarte "in tema".

bine ai zis....sunt curios daca a inceput cineva de la dacie si a desfacut motoare sa invete intai mecanica ca apoi de abia sa cumpere o alta masina pe care sa o "merite"......fiti buni ca vine Craciunul asta e rostul forumului pui intrebari si cine vrea sa iti raspunda o poate face.....daca vrei sa faci posturi deschide un thread si scrie alfabetul.