17-02-09, 18:21
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
URQUATTRO
nu stie cineva un Urquattro? poate chiar un proprietar, poate chiar o masina de vanzare  haideti oameni buni...nici o discutie despre asta, si este probabil cel mai important Audi existent...threadul poate fi folosit de asemenea si pt discutii intre admiratori(ma indoiesc sa gasesc vreun proprietar)
|
|
|
17-02-09, 21:01
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: URQUATTRO
Neoficial am inteles ca ar fi una, din auzite, cel mai probabil ca nu o sa gasesti nici macar un 80 coupe quattro in stare ok, sau dk gasesti cumpara-l repede
|
|
|
19-02-09, 10:31
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Am vazut eu unul in bucuresti pe langa zona Republica.
Nu stiu ce e cu el dar nu arata foarte rau  .
|
|
|
20-02-09, 23:52
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [4Tuning International]
|
Este un UrQuattro la mine in orasel..Proprietarul are grija sa duca masina aia..
Din cate stiam e singurul din tara,dar daca Bluey zice ca mai e unul in Bucuresti..
|
20-02-09, 23:58
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
....
Ala pe care l-am vazut eu e cel care are capota gaurita in fata in partea de sus a grilei.
Poate nu e Urquattro ca nu prea stiu modelele Audi din anii aia dar sigur e un model rar.
|
|
|
20-02-09, 23:58
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
|
Am mai gasit ceva poze de la intalnirea cerculetelor..
|
|
|
21-02-09, 00:00
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bluey
....
Ala pe care l-am vazut eu e cel care are capota gaurita in fata in partea de sus a grilei.
Poate nu e Urquattro ca nu prea stiu modelele Audi din anii aia dar sigur e un model rar.
|
Ala de care zici tu e a lui Eugen,il stiu.Dar nu e UrQuattro,e CQ cu motor de s2(3b).Am fost la el si mi-am luat cutie de viteze de s2 si am vazut masina,o sa iasa o bomba la ce proiect a inceput
Last edited by CoCaine; 21-02-09 at 00:08.
|
|
|
21-02-09, 00:18
|
|
 Stage 5
|
nota 10 pt masina, felicitari proprietarului...pacat insa ca avand in vedere dragostea mea pt urquattro, e insuficient de ingrijita masina...
|
|
|
21-02-09, 00:25
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Korne
nota 10 pt masina, felicitari proprietarului...pacat insa ca avand in vedere dragostea mea pt urquattro, e insuficient de ingrijita masina...
|
Proprietarul a investit in motor pana acum,are planuri destul de bine gandite,multe chestii electronice pe la masina,acum isi face si MegaSquirt (sper ca am scris bine).Nu-l prea intereseaza exteriorul,plus ca merge toata iarna la ski si pe munti cu masina,face offroad cu ea,se distreaza omul,asa ca e cam greu sa scapi fara un spoiler crapat si nu numai,am patit-o si eu asta-vara 
UrQuattro merge momentan cu 1bar boost,am condus masina si senzatia e criminala,se cunoaste diferenta de greutate dintre UQ si s2 meu
|
|
|
21-02-09, 00:27
|
|
 Stage 5
|
inteleg ce spui, dar atunci trebuia sa isi ia impreza, sau ceva de genul, ca sunt cate vrei...insa asa o raritate...un clasic, nu stiu...sincer, mi-as lua painea de la gura doar sa fie masina bijuterie
|
|
|
21-02-09, 00:29
|
|
|
Audi Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Korne
inteleg ce spui, dar atunci trebuia sa isi ia impreza, sau ceva de genul, ca sunt cate vrei...insa asa o raritate...un clasic, nu stiu...sincer, mi-as lua painea de la gura doar sa fie masina bijuterie
|
Daca tu zici..asa sa fie 
Asfalt uscat la toata lumea.
|
|
|
|
|