Urmatoarea
Intalnire Nationala PeugeotClub se va desfasura in perioada
18-20 septembrie la Sambata de Sus, Pensiunea Ema.
www.pensiuneaemma.ro
Inscrierile se fac pe forumul PeugeotClub.
Avansul consta intr-o zi de cazare si trebuie depus in cont pana Duminica, 30.08.2009, dupa care se prezinta chitanta de depunere scanata.
Pret cazare:
Camera dubla = 100 ron / noapte
Apartament = 180 ron / noapte (pentru 3 persoane)
Masa:
Cu masa de regula toata lumea care a fost a optat pentru sistemul demipensiune care costa 84 ron / 2 persoane / zi. In vila noua la cazarea se adauga si pachetul de demipensiune.
Sistemul acesta este tip bonuri valorice sau cont deschis pe familie la bar. Fiecare poate manca dimineata-pranz-seara, tot ce se mananca se scade din cont. Daca pe zi se depaseste de plateste extra, daca nu se utilizeaza si a doua zi.
Dimineata de regula este Bufet Suedez (omlete (4 ron), ochiuri, sunca, salam, branza, cascaval, unt, gem, ceaiuri, cafea, etc.)
Pranz si Cina tot ce este existent in meniu, care este foarte bogat si bun la pret (ca un exemplu seara pentru 2 persoane mamaliguta cu branza si smantama apoi snitel de pui cu garnitura de cartofi prajiti costa 25 ron).
Bautura, cateva preturi, Vin Recas varsat 15 lei litru, care este super bun, am gustat si mai vroiam dar volanul nu mi-a permis. Bere sticla 0.5 intre 3 si 4.5 ron.
In foisor se poate sta pana a doua zi dimineata, asta cine rezista, cu muzica in foisor mai usor, adica nu stil Disco, pentru ca se aude la Manastire si ii incingem pe preoti, in rest inauntru poti face ce doresti.
In camere nu este permis cu mancare si nu se fumeaza, se poate face foc de tabara, se poate da comanda de ceva specialitati, in acest week avea un grup care dorea o oaie la ceaun de exemplu.
Cu plata, avansul doreste sa nu depaseasca 10-20% din pretul total, diferenta se va plati de cel care va strange bani in saptamana aceea.
Ideea este sa reusim sa luam vila noua, eu am mers pe aceasta. Ea consta in 16 camere duble si 1 apartament. Camerele unele au balcon altele nu au.
Doamna doreste o confirmare cat mai sigura daca reusim sa luam toata vila in maxim 3-4 zile daca se poate, deoarece se vor mai ivi ocazii de grupuri si trebuie sa stie daca ii refuza sau nu. Eu am zis ca o vom lua, ca ne vom mobiliza pentru a ocupa 17 camere.
In cazul fericit in care vom fi mai multi si nu va mai exista cazare la Emma, vom ocupa vila noua si nici in cealalta nu vor mai fi locuri, cazarea se va face la o pensiune apropiata, in aceleasi conditii si acelasi pret, iar masa se va lua la Emma in conditiile de mai sus.