Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PEUGEOT > Zona tehnica Peugeot

Zona tehnica Peugeot Zona tehnica, secrete, tips&tricks Peugeot

Reply

Thread Tools
Old 15-02-12, 22:06   #1
Edwyn

Stock

Edwyn's Avatar

Default Bataie suspensie Pug 306

Este vorba despre un peugeot 306 1.4 XR din 93 . . In mers cand trec peste denivelari . .mici gropi . . guri de canal, etc . . pe partea dreapta-spate . am o bataie ca si cum . . ar fi amortizorul dus . .. .cel putin asa credeam . .. azi am schimbat amortizorul . si tot asa face . . ce ar putea fi ?
Edwyn is offline   Reply With Quote
Old 15-02-12, 23:48   #2
Robert Coca
Peugeot Driver

Stage 5

Robert Coca's Avatar

Member of:
[4Rally]
[PEUGEOT]
Default Re: Bataie suspensie Pug 306

Flansa amortizor, bucsi brate (se duc foarte des), pivoti, capete de bara, etc. Trebe verificat tot.
Robert Coca is offline   Reply With Quote
Old 07-03-12, 21:33   #3
psa106

Stage 3

psa106's Avatar

Default Re: Bataie suspensie Pug 306

Nu imi place sa dau vesti triste dar s-ar putea sa fie axul de punte sau rulmentii axului de punte de vina (reparatie cam costisitoare). Intai trebuie sa te uiti din spatele masinii sa vezi daca roata sta dreapta, perpendiculara pe sol sau sta inclinata fata de acesta. Apoi ridica masina pe cric pe dreapta spate, dupa ce bagi in viteza si asiguri fata, bineinteles, si impinge inauntru roata; daca se misca cu tot cu brat, trebuie demontata puntea, verificati rulmentii si axul bratului din punte. Daca axul este intreg, nu are urme de uzura sau coroziune, se schimba doar rulmentii (exista kit complet cu rulmenti si simeringuri de protectie). Daca axul este uzat....este trist.
psa106 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -