Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PEUGEOT > Zona tehnica Peugeot

Zona tehnica Peugeot Zona tehnica, secrete, tips&tricks Peugeot

Reply

Thread Tools
Old 26-05-09, 13:11   #1
dr_pricop

Stage 5

dr_pricop's Avatar

Default senzor kilometraj

Salut, am si eu o intrebare, este vorba despre un Peugeot 206 CC care are urmatoarea problema: senzorul de la kilometraj suna incontinu, s-a ajuns aici datorita unor mecanici care au umblat la cutie si cred ca nu au mai pus senzorul la loc cum trebuia. Intrebarea mea este: Ce sa fac? sa cumpar alt senzor sau ce anume sa fac? ca numai rezist mult cu tiuitul ala in masina. Merci frumos.

Last edited by ~ EWN ~; 26-05-09 at 21:37.
dr_pricop is offline   Reply With Quote
Old 26-05-09, 21:39   #2
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: senzor kilometraj

Pai bun, dupa ce ai remarcat aceasta problema, de ce nu te-ai intors inapoi la ei sa le explici ce se intampla? Nu trebuia sa pleci de acolo pana nu se oprea acel tiuit.

Problema asta treŽ sa o rezolvi tot la un serivce....
~ EWN ~ is offline   Reply With Quote
Old 26-05-09, 22:00   #3
dr_pricop

Stage 5

dr_pricop's Avatar

pai asta nu s-a intamplat imediat .a inceput sa faca asa dupa vreo 3 sapt si nu am mai vrut sa ma duc acolo
dr_pricop is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 14:02   #4
NSL_Steffy

Stage 5

NSL_Steffy's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

salut! nu stiu exact cum e la 206cc dar probabil e ca si la 407...exista un senzor pe roata, un cititor care e fol si pt abs esp(nu e cazul tau cred) care citeste rotatia rotii. unul din acei senzori posibil sa se fi stricat, sa sa se fi rupt firul de la el undeva. singura solutie e sa mergi la tester si vezi despre care senzor e vb. ii scoti mufa si ii masuri continuitatea. dak e intrerupt altul, dak nu curati contactele.

ps: este f important sa te duci la tester ca posibil sa fie calc de abs cu probleme sau mufa

Last edited by NSL_Steffy; 03-08-09 at 14:10.
NSL_Steffy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -