Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PEUGEOT > Zona tehnica Peugeot

Zona tehnica Peugeot Zona tehnica, secrete, tips&tricks Peugeot

Reply

Thread Tools
Old 08-03-09, 14:29   #1
Levente

Stock

Default Nevoie de ajutor

Salut
Puteti sa-mi ajutati! Vreu sa schimb casetofonul la un Peugeot, are multifunction la volan si arata ce statie de radio merge actual. Daca-l schimb pe un MP3 player merge oare multi-ul si ecranul, sau nu mai pot sa le folosesc?!

Mersi
Old 08-03-09, 16:21   #2
LoOn

Stage 3

LoOn's Avatar

Default Re: Nevoie de ajutor

Am mai citit despre problema asta si pe alte forumuri si se pare ca nu a reusit nimeni sa faca sa mearga afisajul si maneta de la volan in combinatie cu un mp3 aftermarket.
Ai aici un articol dintr-o revista de la noi care a abordat problema, dar nu a confirmat nimeni ca merge sigur: "O facilitate unica a unor aparate Siemens VDO este posibilitatea de a folosi display-ul integrat in bord si telecomanda integrata in volan de la masinile opel,renault,citroen si PEUGEOT. Numita EDI (external display interface) aceasta facilitate era folosita pana acum numai de aparatele originale OEM, existand doar interfete individuale ce puteau fi cumparate separat si care permiteau unui aparat sony sa poate comanda un afisaj sau sa poate fie comandat din volan, dar pentru fiecare tip de masina exista o interfata de adaptare. De data aceasta, cu aparatul VDO trebuie achizitionat doar cablul de adaptare intre mufa EDI si mufa corespunzatoare masinii".
Intereseaza-te eventual unde poti gasi un astfel de cablu si vezi ce rezolvi...
LoOn is offline   Reply With Quote
Old 09-03-09, 01:44   #3
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Levente View Post
Salut
Puteti sa-mi ajutati! Vreu sa schimb casetofonul la un Peugeot, are multifunction la volan si arata ce statie de radio merge actual. Daca-l schimb pe un MP3 player merge oare multi-ul si ecranul, sau nu mai pot sa le folosesc?!

Mersi

si pe displayul, masonii pe consola.. o sa ramai cu datele simple: ora, temperatura... si ce mai ai depinde de dotari..
Old 13-03-09, 13:29   #4
maryusdanyel

Stage 2

maryusdanyel's Avatar

Exista adaptoare pt comenzi pt orice aparat aftermarket.
Costa in jur de 250 de ron ca sa mearga maneta si in jur de 450 de ron ca sa iti arate si pe displayul masinii.
Intereseaza-ta la magazinele de profil.Chiar si cele de pe net(gen *******, car-sound).
maryusdanyel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -