Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 24-11-08, 22:08   #16
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Generatia Bridget Jones

Khalis , am zis unele, nu toate, oricum exista si astfel de fete, si iti dau dreptate, insa eu nu am vrut sa ma leg de partea aceea de femei/fete, sa sti ca eu respect mai mult femeile care sunt ca si cele exemplificate de tine, deoarece ma incurajeaza sa fac mult mai mult ca ele, chiar daca uneori in anumite domenii nu ma pricep, ma zbat prin orice cale ca sa ma descurc in orice situatie, prietena mea e una din cele enumerate de tine, eu in liceu doar medii sub 6, 7 aveam ea doar 10 curat, eu am terminat o facultate ea acuma a inceput`o dar nici eu nu ma las, chiar daca, dupa ce va termina facultatea, va avea un loc de munca frumos, eu nu stau in loc, muncesc sunt foarte activ, ma bag in orice chiar daca nu ma pricep, si incet incet ma descurc, deci ATENTIE, imi plac genul ala de fata descurcareata si priceputa sper ca m`ati inteles, salutari!
Hori is offline   Reply With Quote
Old 25-11-08, 12:20   #17
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

okay... acuma am inteles. Din primul tau post ramasesem cu ideea ca ai o problema cu femeile de succes.
Pe de alta parte, si tu, aleks, ai dreptate. Exista relatii in care te afli intr-o permanenta competitie cu celalalt. Si ce e mai rau, competitia nici macar nu este declarata. E la un nivel subconstient si se manifesta in aproape orice: cine conduce mai bine, cine face mai multi bani, cine da replici mai inspirate, etc. Am fost acolo, si nu e bine. Te trezesti dupa ceva timp, ca in loc sa vii acasa si sa te relaxezi, vii acasa ca sa te lupti mai departe. E pacat. Lucrurile astea, in esenta, nu conteaza. Intr-o relatie n-ar trebui sa conteze. Probabil ca unii gasesc o cale de mijloc, iar cei care nu o gasesc raman singuri si nefericiti, fara sa-si dea seama ca totul pleaca de la ceea ce, in gluma o zic acuma, se cheama exces de zel.
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 25-11-08, 13:57   #18
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

foarte corect khalis, asta voiam sa spun
aleks is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 13:18   #19
mirciu
Crazy Drivers Members

Stage 5

mirciu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by darck_angel64 View Post
Femeia care ajunge sa se intretina singura ( estepte, frumoase - oricat ai incerca nu poti avea toate calitatile ), incepe sa aiba pretentii prostesti, mofturi si alte prostii de genul, motiv pt care niciodata nu o sa gaseasca vreun partener pe masura cu care sa aiba o relatie stabila, pt ca pana la urma ca barbat te saturi. Bine, oricand se poate molipsi cu o pleava, o scursura a sociatatii, o capusa care o sa-i suga sangele pana la mumificare, ca de astea nu ducem lipsa..., care sa profite de ea in toate felurile, ca, de, ea ajunge la o varsta cand e disperata, si ajunge sa accepte sa fie injosita.
Ca o femeie sa poata reusi intr-o relatie, sa-l poata mentine pe respectivul langa ea, trebuie sa stie cum sa-l completeze pe celalalt, sa dea dovada de intelegere, sa renunte la capricii, la mofturi si de multe altele, pe care, poate, voi femeile le stiti mult mai bine.

Totusi cred ca femeile astea, frumoase, destepte, stabile din punct de vedere material, cauta sa-l imite intru-totul pe barbat, sa devina posesive, dominante, sa controleze tot, aici vorbim si de femeile care reusesc in cariera, ocupand un post de conducere uindeva.

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristiciule barbatilor se imbunatatesc pe
masura ce urci la etajul superior. =
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa
ii tina companie
La etajul unu pe usa este urmatorul afis:
Acesti barbati au un loc de munca!
Femeia decide sa merag la etajul urmator
La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis:
Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.
La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!
"Wow" isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis:
Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de
inebunesti si ajuta si la treburile din casa!
Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga
la etajul urmator
La etajul cinci pe usa este urmatorul afis:
Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de
inebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de
romantici!
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la
urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr.
31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista
numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie.
Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!
asta apropo de mofturi...scuze daca s-a mai postat
mirciu is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 09:35   #20
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

well...daca fiecare om, odata a ajuns la un anumit nivel pe care si l-a propus, s-ar fi linistit si nu il mai freca la cap dracusorul din mintea lui, unde am fi ajuns pana acum? cam nicaieri...
nu este om mai penibil decit ala care se plafoneaza la 30 de ani,cind s-a casatorit...si nu mai vrea altceva decit munca la un patron si papa acasa.
daca nu sari calul este chiar sanatos sa nu fii multumit doar cu ceea ce ai, pentru ca doar in asa fel poti avansa.

scurt pe doi e o povestioara preferata de barbati care cauta justificari, ca nu sunt in stare sa faca o femeie fericita, multumita.

Last edited by aleks; 05-12-08 at 09:38.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 08-03-09, 22:36   #21
oldman xl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
well...daca fiecare om, odata a ajuns la un anumit nivel pe care si l-a propus, s-ar fi linistit si nu il mai freca la cap dracusorul din mintea lui, unde am fi ajuns pana acum? cam nicaieri...
nu este om mai penibil decit ala care se plafoneaza la 30 de ani,cind s-a casatorit...si nu mai vrea altceva decit munca la un patron si papa acasa.
daca nu sari calul este chiar sanatos sa nu fii multumit doar cu ceea ce ai, pentru ca doar in asa fel poti avansa.

scurt pe doi e o povestioara preferata de barbati care cauta justificari, ca nu sunt in stare sa faca o femeie fericita, multumita.
Sa stii ca in viata trebuie, din cind in cind, sa mai mergi si pe drum drept, nu numai sa urci pe scari...
oldman xl is offline   Reply With Quote
Old 10-03-09, 18:32   #22
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

daca nu ai fi dat quote fix la postul meu,foarte probabil nu reactionam sub nici o forma...insa nu vreau sa se inteleaga ca nu sunt in stare sa imi sustin punctul de vedere.
problema barbatului frustrat este ca pentru el ORICE alta activitate decit mersul la munca,venit acasa,mancat si uitat la meciuri inseamna "urcat scari" si in aceste conditii nu e cazul sa se mire ca relatia se cam duce pe apa sambetei.
pe de alta parte si eu imi traiesc viata intre oameni mult mai tineri decit mine si am invatat ca este totalmente nepotrivit sa sugerez ca as detine adevarul absolut,sau concluziile pe care le-am tras dupa 32 de ani de viata trait la maxim ar fi bune de pus in rama si urmarite ca si cele 10 porunci...(pentru restul traducerea ar fi ca ma abtin sa sugerez celor mai tineri ca eu stiu mai bine) pentru ca e o generatie care a crescut in absolut alte conditii...reactioneaza altfel si sunt capabili de mult mai multe decit am putea noi imagina cu capul nostru 30+...si invers...unii sunt incredibil de simpli sa ma exprim frumos.
sper ca ai inteles exact unde bat.numai bine.
Trixi is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules