mai bine zic sa pui mana sa o inveti soferie... dar de-a ta ... nu k la scoala de soferi si la vara s-o bagi la legale ) sa vezi ce o sa ne mai distram .... poate dam si o liniuta(eu cu ea )... sau sa fie curse speciale ptr fete cu gratii solide pe margine .. nu de alta .da` .... stii cum sunt femeile ... varza) io insa sper sa aprofundez soferia pana la vara .. daca nu o sa stau in banca mea aasta-i sigur nu de alta da` nu vreau sa omor oameni nevinovati
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
hmzzz ... stai sa iei ia ia carnetu sa vezi .. ce show o sa iasa .. hahaha .. k o sa ma aibe stres p mine in dreapta ..da o sa umblu mai mult beat .. asa k ... ea face si desface se descurka ... a .. ce mai vroiam sa zic .. cu frana de mana si alea alea .. mai incolo .. sa invetze sa parcheze .. normal .. si apoi o invatz si cu frana de mana si drifturi .. da mai la iarna aviatoare
fratilopr deviati de la subiect.. ..care ati zis mha ca nu exista femeia ideeala?(majoritatea sunteti baietzi care au avut si ei reltii dar care se ttermina in 2 luni..la dreaq aia nu e femeia ideeala aia e \"trainig ground\"...ce dreaq mha..femeia ideeala e fata care te face fericit cand afara ploua si te-a concediat sefu'....e femeia cu care t inteleggi cel mai bine car e si iubita ta dar si prietena ta(prietena la prpriu) cu care poti sa impartasesti totul fara ca maine dimineata sa shtie tot cartierul :P ,e femeia cu care iti petreci toata viata fara sa t gandeshti la divort...La voi femeia ideeala e fata..pardon ingerul perfect..care asc care va suge peula cand vreti voi care arata cel mai tare o invidiaza toti....mai incet fratilor ca nu exista..si nimeni nu vrea ashea ceva...toti vrem (macar in subconshtient) fata dupa care sa \"plangi\" si vrei sa vb cu ea...cand e plecata de abia o zi shi vine peste o sapt...sa o vezi ca un inger chiar si la 40 de ani..la 80 dja arata ca un cu* ..ei soarata ata e mai sunt si babe :P ...dar ati inteles ideea..nu?
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
ce o sa ma mai distrez d`acu inainte uitandu`ma la ea cum baga copita in frana ...
nu e de ras ca asa faceam si eu cand faceam scoala si mergeam cu nebunii in masina :P
hahaha nasol nasol .. las k sunt si altzii care sunt impasibili ..s i .. dushi k mine care stau cu mana p frana de mana ..s i zic .. zambind .. daca faci vre`o nebunie iti trag frana de mana .. sa vezi ce cumintzi merg .. sau mi`o trag .. zicand k .. nu`mi tzine ...
edd .. la faza cu ... k suntetzi de 2 luni 3 te contrazic .. sunt cu a mea de 7 ani
bai,femeia ideala exista pt fiecare
singurul lucru care trebuie sa-l faceti,e sa aveti rabdare pt ca o veti gasi
faza e ca apoi trebuie sa fitzi atenti sa nu o pierdeti
bai deci fata perfecta e tipa cu care vb intr-una,e tipa care-ti oxigeneaza creierul,tipa cu care cand esti parca potzi sa respiri,
cand ai s-o gasesti,ai sa-ti dai seama ca am dreptate