thx, bogdan... oricum, deci situatzia arata cam asha, sau cel putzin asha se crede: 90% din fete adora un bmw sau mertz, shi io cum fac parte din ce-a mai ramas(10%), cred ca alegerea mea e destul de... bunicica.. puteam sa zic trabant, sau ferrari etc....
insa parerile nu se discuta, aici doar se posteaza, oka?
V out!
asha, carmen, tbia sa le zica cineva sa nu-shi mai dea atata cu parerea...
cat despre mine, mi-au placut mai dintotdeauna mashinile Porsche, shi visul meu e sa plec din tzarishoara asta, sa locuiesc intr-o vila la Monaco, eventual Monte Carlo(pt curse) shi sa am un Porsche, orice model, din orice an, da` preferabil ce-o sa iasa atunci pe piatza shi sincer, nu prea l-ash 2na, in primul rand ca mai am de invatzat, da` am timp, shi in al doilea rand, fiindca pt clasa lor, porsche-urile sunt cele mai tari, deci n-au nevoie de prea multe modificari..... parerea mea
V, y'all!
PS: uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere..... ori mertzane...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"bogdan350cid\"
Quote:
Originally Posted by \"Ad3lina\"
asha, carmen, tbia sa le zica cineva sa nu-shi mai dea atata cu parerea...
cat despre mine, mi-au placut mai dintotdeauna mashinile Porsche, shi visul meu e sa plec din tzarishoara asta, sa locuiesc intr-o vila la Monaco, eventual Monte Carlo(pt curse) shi sa am un Porsche, orice model, din orice an, da` preferabil ce-o sa iasa atunci pe piatza shi sincer, nu prea l-ash 2na, in primul rand ca mai am de invatzat, da` am timp, shi in al doilea rand, fiindca pt clasa lor, porsche-urile sunt cele mai tari, deci n-au nevoie de prea multe modificari..... parerea mea
V, y'all!
PS: uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere..... ori mertzane...
oh da , din iasi in monaco...
\"uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere\" beamere ?
Beemere draga... beamere cine stie ce-or fi..
1: Nissan Skyline GTS-e o mashina f buna,kit k nu arata prea bine,si nu cred k se va \"demoda\" vreodata..cel putin..nu prea curand!
2: Mitsubishi Evo8 - cu un tuning..mori langa ea
3: Mini Cooper S - o mashina mika,fuge..arata bine!numai buna pt fete,mai ales la parkat...
4: Ford Shelby Mustang GT500 - my dream car
5: Toyota Celica - arata prea binishor..
6: Ford Mustang GTR - ma apuka plansu deja
7: kam orice alte mashinutze,dar modificate cu gust..nu kitch
and i`m still dreamin` about `em..
Sry 4 Offtopic
bmw=aspirator de femei (asa gandesc unii) deci prin tranzitivitate femeile sunt aspira(n)te de bmw
Figure it out for your self what i'm trying to say
Sry 4 Offtopic
bmw=aspirator de femei (asa gandesc unii) deci prin tranzitivitate femeile sunt aspira(n)te de bmw
Figure it out for your self what i'm trying to say
sa`mi bag cracu de nu ai dreptate mã storm mã...ieri cand am plecat de pe loc tare......s-a creat frate vartej si am tras-o pe una in toba.....nu stiam ce *** se auzeau squeeky soundz
Vine si replyu` meu la cateva luni dupa ce s-a deschis topicu`
Tata, daca imi citesti posturile, te anunt ca de ziua mea vreau un Hyundai Coupe :P Sau un Audi A3.
PS: Nu-mi plac BMW-urile. Deci, nu fac parte din alea 90%