da. clar da. gen x5,x6, q7 si chiar navara de ce nu?
imi plac la nebunie cum le sta la fete sau femei in suv uri.
mie nu mi se pare ca le sta bine.deloc.mult mai frumos ii sta unei femei intr-o decapotabila sau intr-o masina mica sid ecenta gen MINI, A-klasse, A3,de astea.
mie pur si simplu mi se pare grandomanie
...amatorii sa incerce sa umble o zi intreaga cu un hilux ,in fusta scurta si stramta...mai ales daca au treaba pe la finante,banci...unde se stie ca parcarea e lata si sunt muuulte.....si nu sunt deloc oameni care sa moara de ras,cum te chinui sa cobori,sa urci... e fun...
pe aceasta cale as dori sa ii multumesc fostului meu sef de la toyota,care a tinut mortis sa port fusta scurta si stramta,si o saptamina intreaga numai cu hilux m-a trimis...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Fetele vor masini MARI?
Mie imi place cum ne privesc ele din ditamai suv-ul . mai ales ca oltcitul meu e mai low, se cred cel putin ca sunt peste 1/2 din conducatori auto din trafic. Si la semafor , si asta nu o data mi se intampla urmatoarea faza : daca e semafor la care normal e loc de 2 masini ,ma rog chiar si 2 suv-uri , ele pe mijloc stau , nu conteaza directia in care se deplaseaza .. stanga dreapta , fata ... ele stau pe mijloc,ca parca suv-ul ar fi un monster truck , gabarit depasit..si vezi doamne nu mai incape nici un tico langa..
Depinde de fata. Sunt unele care vor masini mari pentru a se simti in siguranta sau ma rog, pentru a parea mai impozante si altele care vor masini mici pentru ca le este mai simplu sa se strecoare in trafic sau in parcare.
cunosc o gramada de tipe care au peste 18 ani ...si care sunt foarte impresionate de SUV`uri ...chiar ieri am vazut o bruneta intr`un toyota raw 4 ...deci ca raspuns al threadului ...da fetele vor masini mari
dar vorba voastra...tot mai bine le`ar sta intr`o decapotabila...ceva mai mic...mai sport