eu sunt fata Sasha,si mi se pare mai adecvat un suv,decat una cabrio,mai ales la ce intentii au majoritatea fetelor cu cabrio la noi,si la cum se comporta barbatii in trafic.
1. Daca va luati masinile pentru ca lumea sa isi faca o impresie despre voi - e grav.
2. Daca consideri ca barbatii se comporta aiurea in trafic, stai linistita: putem sa facem probleme femeilor si cu masinile "mici", indiferent ce "magaoaie" de masina conduc ele.
si afara cam acolo sunt conceptele.chiar vorbind cu o fata din ungaria despre acest lucru m-a facut sa deschid acest topic.
bineinteles ca fetele nu se catalogheaza dupa masina (sa zicem), dar mi se pare mult mai intelgenta o fata care alege o masina decenta,de femei in loc de un tanc pe care nu il poate parca decat pe 2 locuri.e parerea mea
spunea cineva ca isi iau SUV ca sa se poata misca mai usor in trafic???? nu cred ca un q7 se misca mai usor ca un mini one......si inca ceva am vaz ca majoritate conduc masini cu motoare foarte mari deci daca e q7 nu e 3.0tdi e 4.2 .....si ideea e ca nu folosesc nici 50% din puterea aia mai ales ca se plimba 99% din timp in oras.....oricum mi se pare aiurea o masina cat casa pt o femeie, cum spuneam mai sus, cum se da jos in fusta din Q7?
masina puternica,si aia dieselara,trebuie pentru ca este mai greu de omorit motorul in traffic asta acum am auzit-o de la o doamna.iar masina mare de aia e mai buna pentru ca daunele sunt mai mici...adica dai cu fundul intr-un stalp,asa usor..pentru ca nesimtitii astia pun stalpuri peste tot...daca e vorba de un kia picanto,ai belit tot...iar daca vine vorba de un suv,poate nici nu a fost stalpul indeajuns de inalt ca sa te atinga.
nu conteaza ca e greu sa o parchezi...ca oricum o lasi acolo unde apuci...ca este indeajuns de mare ca oamenii sa se fereasca si sa nu deie in tine..daca totusi..ei soarta!cui pasa?
spunea cineva ca isi iau SUV ca sa se poata misca mai usor in trafic???? nu cred ca un q7 se misca mai usor ca un mini one......si inca ceva am vaz ca majoritate conduc masini cu motoare foarte mari deci daca e q7 nu e 3.0tdi e 4.2 .....si ideea e ca nu folosesc nici 50% din puterea aia mai ales ca se plimba 99% din timp in oras.....oricum mi se pare aiurea o masina cat casa pt o femeie, cum spuneam mai sus, cum se da jos in fusta din Q7?
nu... asta e cu skepsys... tu ce faci cand vezi in oglinda o blonda la volanul unui q7 care parca a ramas fara frane? eu unul ma dau la o parte urgent) deci... isi fac loc prin trafic)
nu... asta e cu skepsys... tu ce faci cand vezi in oglinda o blonda la volanul unui q7 care parca a ramas fara frane? eu unul ma dau la o parte urgent) deci... isi fac loc prin trafic)
ii faci loc pt ca e blonda(femeie) sau pt ca are Q7...acum sincer...
si pt ca e muiere si pt ca are un q7, masina cu avantaj psihologic ca dimensiuni asupra umilei mele astre)
dar sa nu generalizam, sunt femei care conduc mult mai bine ca barbatii
si pt ca e muiere si pt ca are un q7, masina cu avantaj psihologic ca dimensiuni asupra umilei mele astre)
dar sa nu generalizam, sunt femei care conduc mult mai bine ca barbatii
fiecare cu parerea lui.am vazut femei si in hummer,si in pathfinder etc,si le statea foarte bine,ideea e sa se si descurce cu ele daca tot si-au luat asa ceva,dar in rest nu vad care e problema..