Gata mii de scuze ptr intrerupere aleks si ana maria promit ca nu se va mai intampla, ce sa facem .. mai apar si bazdaci d`astia so .. pana la urma ? unde s-a ajuns ?
s-a ajuns bine...
cat despre realizarile ei... sa stii ca are cu ce sa fie mandra
a,da, si initialele vin de la numele ei
ai intors-o .... de.. prea multe ori ca sa mai stie cineva ce vrei de fapt
salutari fratiorului mai mare aleks care zi de zi ne invata chestii noi :P
meyyy..eu mai clara d atat nu pot fi...ma amendeaza CNA-ul.. cred k baietii care va .."invata lucruri noi zi d zi"deja au inteles btw..d obicei u prea vreau lucruri p care nu le pot avea sunt rezonabila zic eu...sau nu. .off indecizia asta ...este k urati f f tare indecizia la femei? p langa binecunoscuta "punctualitate"a noastra..bineinteles....2 kestii p care sunt sigura k le aveti trecute in lista la "the things i hate about you"
p.s.aleks.......ai fratiori?hmmm...uite ce invat eu zi d zi d la tine..ceva nou..asta nu o stiam...lasa ma sa ghicesc..fratiori gemeni? dk e asa a dat norocul peste unele...
mmmm a.m.v.t. ( aka ana maria) lasa k stiu eu la c s-a referit my dear santosica, n-o da la intors tu acum...
a, da, si dupa cum f bine stii, n-am nici un frate ( legal recunoscut, k ce-o fi facut tata in tinerete... dreq stie )
ha ! vezi cum se mosteneste chestia asta a voastra , a barbatilor, din tata in fiu ???? si va mai intrebati de ce nu avem incredere in voi si de ce nu credem niciodata ceea ce spuneti ......
de ce urasc o femeie ??? ca minte cu nerusinare !
cica are 20 de ani...arata (zic eu) beton ... nu are prieten, e virgina si e foarte timida ...
c'mon frate...e cam dubios...voua nu vi se pare ?
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
cica are 20 de ani...arata (zic eu) beton ... nu are prieten, e virgina si e foarte timida ...
poate ca de 20 de ani te asteapta, te doare daca incerci ?
doar ptr ca tzi se pare dubios ? wtf
g4it
Aici tin sa iti spun ca o fata din asta cunosc si eu
Este f. timida si-a facut si ea un gajik si baiatu tot incearca sa o sarute
si el si nu poate ia spus pe fata: "mie frica sa ma sarut"
Daca pune baiatu' mana pe undeva "popou" sa nu mai zicem de alte
parti ale corpului ZBANG o palma
Cica ar dezvergina'o!!!
OOOoooo nu vreau sa am de-aface cu asa ceva cred ca as innebuni