frate de cele mai multe ori knd ieshi cu o blonda buna prietenii ishi spun cam una din doua? sau amandoua..."mama ce buna e blondina...saaaau...oare IQ-ul ei ii depaseste varsta???"
pentru prima data sunt fericit sa spun ca am vazut si blonda (nevopsita) oarecum mai desteapta... deci...
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Care va plac mai mult ?
Dak ma intrebai acum o luna iti ziceam ca blondele sunt cele mai hot!! da' de cand am intalnit-o pe Claudia,am trecut la brunete cu ochi albastri!!....Oricum nu cred ca conteaza asa mult culoarea parului....da' ma rog fiecare cu gusturile lui....uite o poza cu Clau(e cea cu parul desfacut) sa va conving sa trecetzi la brunete
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Care va plac mai mult ?
Quote:
Originally Posted by MnemonyK
cred ka r fi misto alea la care iese vrajeala mai repede de obicei blondele cred k sunt, sau ma insel?
Sunt de aceeasi parere...CLAR Blondele sunt mai usor de agatzat!!! Creca e adevarata legenda despre blonde....Au IQ-ul negativ ) ...brunetele la putere