Tare , spiry e frumusica foc, are niste ochi de ... s-a terminat cu ... tare rau , details later

nu cred ca ..ar trebui sa va intereseze :P
----
na faza ..
esti la masa ... in oras .. . cu ... un el , o ea , langa, niste amici , 2 ele , si un el ..
la un mom. dat , una dintre acele ...amice ... se ridica de la masa SPERIATA , tinandu-se de inima .. toata lumea din jur se sperie ,se uita la ea, iar EA .... sta putin la care tzipa , \" VAI DOAMNE DUMNEZEULE E JEAN DE LA CRAIOVA !!!!!!!!!!!! \"
ne-am cracanat pe noi de ras ....
ne-a cam facut sa ne simtim de kk , eram toti acolo , toata lumea se uita la ea/noi .. ca .. vai doamne .. l-a vazut ea pe jean de la craiova,si trebuia sa faca o mare scena din asta ... las-o dreaq .. macar de era un .. ADRIAN COPILUL MINUNE ... :P , sau mai stiu eu ce ...
in fine .. a fost penibila rau de tot faza , in continuare s-a tinut de inima si a cautat pix si foaie ,ca sa se duca la ala sa-i dea un autograf , dupa ce l-a luat , a lasat foaia pe masa, mai mai s-o uite acolo ..
revenind la spiry , imi pare bine ca te-am cunoscut si .. sper sa te mai cunosc de cateva ori :P sper sa nu ma intelegi gresit, cand am zis ce-am zis m-am referit la faptul ca mi-ar face placere sa ne mai vdm