Mai prietene sti cum e aia ca ceea ce nu poti avea ravnesti cel mai mult nu.. ?

Iar tu cand i-ai zis ca te-ai despartit de actuala pentru EA, toata atractia pe care a simtit-o atunci cand te vedea indisponibil .. bam ram.. s-a dus

.
depinde de ele .. la unele se duce la unele revine ..
Eu as fi tachinat-o. sa o roada cat mai tare. Si cand o rodea mai tare.. ii dadeai ceva semn ca inca mai ti la ea.. ceva sa o inmoaie.. sa credea ca vai, iara il am cum vreau eu, si pe cand sa se aseze bine pe ideea ca iara e in control, bang!!! iara o lovesti cu miserupeala si cu pupat pe actuala si ma rog.. orice ce o roade.. dar, toata treaba asta trebuie facuta nu intr-un fel ca
aha, ai venit, lasa ca iti arat eu.. ci pac pac ..
aa, erai si tu aici.. ah, sa continuam. I think u get the point >
Si daca ii faci putin treburile astea, dar trebuie sa sti limita, ca daca o tot ti asa va fi ea atrasa cat va fi da dupa un timp deja se va simti ofensata si pac.. iara nu e bine.

ideea e sa gasesti punctul acela cand o roade cel mai tare, si atunci pac pac, pe ea.. nu ca "cred ca ar trebui sa ... ", nimic femeie, o prinzi de par o arunci o tragi o smulgi o .. aa.. stai ca am gresit filmul

). Ideea e ca atunci cand simti tu, si cand e momentul, daca vrei o iei si .. u rock here world sa zicem asa

). Chiar daca ea va zice nunu, nu , nu acuma ca ai prietena... ah, nu, nu ca abea m-am tuns.. ah nu ca nuj ce inventeaza ea. Daca vezi ca numai cu vorbe te respinge e foarte bine. Ea trebuie sa te respinga, ca deh daca nu e curva.. dar asa daca te respinge cu vorba, ea e absolvita de orice vina... "dar vai eu am incercat.. dar m-a fortat si .. vai asa bine a fost 8->" Si problema e rezolvata.
Toata ideea e ca, tu ii acorzi pea multa atentie.. si asta o face sa se simta puternica si in control.. si cauta o provocare. Sincer, tinand cont de momentul de fata cred ca ar fi greu sa o ai ca prietena stabila... dar nu imposibil
Hai bafta