Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 06-09-05, 09:58   #166
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

blonda nu a aparut in playboy?
tot despre ea:deci are dintii galbeni si e logodita cu un DENTIST
parerea mea:halal cuplu
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 12:27   #167
PTC

Stage 4

Paicea vad ca nu mai are nimeni nimic de zis de ceav timp.Gata cu damblalele si baeti si fetele.
PTC is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 23:30   #168
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

gata,nu mai avem mofturi
Old 24-09-05, 14:26   #169
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default tring

doamne ce topic.. sunt mai nou pe aici si acum am apucat sa citesc cateva posturi..deci ridicol e putin spus.. unii vorbesc de parca pisde bune le-ar agata ei la tot pasul si s-au saturat si de atata sex.. Dragii mei..hai sa fim serioshi..cand unii zic \"degeaba arata bine ca dak e proasta..\" ...astea sunt utopii..cati dintre voi in realitate dak o femeie superbuna dar mai prostuta ar veni la voi i-ati da cu picioru..? plus ca pun pariu ca multi care au postat au frustari de adolescent naiv care are bashici in palma..deci lasati vrajeala cu \"sa fie inteligenta,fara arfe..\"..
Va rog sa ma contraziceti dak vreti si aveti si cum... hai v-am pupat pe supapa..ciao
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 20:58   #170
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: tring

Quote:
Originally Posted by \"sponsoru\"
doamne ce topic.. sunt mai nou pe aici si acum am apucat sa citesc cateva posturi..deci ridicol e putin spus.. unii vorbesc de parca pisde bune le-ar agata ei la tot pasul si s-au saturat si de atata sex.. Dragii mei..hai sa fim serioshi..cand unii zic \"degeaba arata bine ca dak e proasta..\" ...astea sunt utopii..cati dintre voi in realitate dak o femeie superbuna dar mai prostuta ar veni la voi i-ati da cu picioru..? plus ca pun pariu ca multi care au postat au frustari de adolescent naiv care are bashici in palma..deci lasati vrajeala cu \"sa fie inteligenta,fara arfe..\"..
Va rog sa ma contraziceti dak vreti si aveti si cum... hai v-am pupat pe supapa..ciao
pai u ai citit ceva dar nu ai inteles mai nik
daca u ai inteles asta......mai citeste o data
Old 25-09-05, 04:41   #171
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: tring

Quote:
mai .. dr.love ...
nu toata lumea e ca tine
daca tu accepti basini ... treaba ta
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 10:21   #172
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default of..

Ba am inteles...si faza cu dr.love mi se pare cam ironica atata timp cat vorbim doar asa teoretic ..practica este alta.. Faza ca \"vai cum sa accepti bashini..\"...referitor la postul ala ca e bine sa nu te implici tot ce prinzi sa \"bip\"...si cam cum e o femeie care se bip repede?..ori e mai panarama..ori daca are bashini cat de cat o plimbi.o hranesti si dupa 1 sapt o bip...sau pur si simplu ii pici cu tronc si astae..totusi mi se pare ca ne cam ascundem dupa deget..revin la ipoteza mea..cati dintre voi aveti harem de pisde si va permiteti cand intalniti una superbuna, dak are cat de cat arfe ii dati cu jet imediat... eu zic ca ar trebui sa fiti mai sinceri inainte sa scrietii niste ineptii..no offence..
Old 25-09-05, 17:15   #173
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

bah fratiuc tu nu ai inteles bine deloc!!!!! pun pariu ca oricare dintre noi se combina cu una super buna daca poate!!!! trebuie sa fii ori castrat ori pe invers ca sa nu faci faza aia(de fapt si in cazu asta esti cam prost daca refuzi ) ideea era ca daca te combini cu ea pe mai mult timp!!!aicea nu intra one night stand-u ca o prinzi intr-o discoteca unde nici nu o vezi bine...asta e partea b!!!
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 17:26   #174
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default re..

pai la asta ma refeream si eu..s-o fi inteles altceva..ma rog one-night stand..two nights.. cat merge ..nu relatie de durata evident..
Old 25-09-05, 19:46   #175
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci nu am inteles absolut nik
doar ca u crezi ca noi facem kterink..ca uite ce avem,etc......
ce rost are mah????
Old 25-09-05, 20:45   #176
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

needbrain poti sa fii mai explicit ca nu inteleg unde bati?..
Old 25-09-05, 21:02   #177
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

am fost in weekend in Ungaria, cu scoala, la un proiect Phare. Am fost vreo 100elevi, din oras de la noi+Bekescsaba.
Era o blonda super draguta(din Ungaria), dotari 10+, da era proasta de bubuia. Vroia neaparat sa se ciocaneasca cu cineva, la 10seara mi-a zis sa-i caut pe cineva cu care sa se rezolve, dar toti erau beti crita. Pe la 12 o apuca....m-o gasit pe mine sa o rezolv....si pur si simplu m-a dezgustat prostia, asa ca am refuzat-o.

Si uite...pentru mine conteaza sa aibe ceva si in cap...ca altfel nu merge, nici macar pentru o noapte.
valib is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 21:47   #178
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
needbrain poti sa fii mai explicit ca nu inteleg unde bati?..
adica u crezi ca noi zicem la misto ca nush ce/cate femei avem,etc
ca ne laudam,etc....
Old 25-09-05, 22:16   #179
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default mda

deci needbrain nu bag mana in foc de caterinca unora..
Dar uite zi si tu acum...referitor la ce a scris valib...cum dracu sa nu fiu cel putin sceptic..?adica omu zice ca femeia (buna dealtfel..) a vrut sa se traga cu el..si el..pt ca era proasta a refuzat ca nu se ridica la standardele lui morale... hai sa fim serioshi ca deja mi se pare exagerat si aduce a greuceanu ...(mai ales ca era vorba de o singura noapte probabil ca nu o mai vedea niciodata pe unguroaica..) ...eu zic sa ne maturizam doar un pic
Old 26-09-05, 00:09   #180
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: mda

Quote:
deci needbrain nu bag mana in foc de caterinca unora..
Dar uite zi si tu acum...referitor la ce a scris valib...cum dracu sa nu fiu cel putin sceptic..?adica omu zice ca femeia (buna dealtfel..) a vrut sa se traga cu el..si el..pt ca era proasta a refuzat ca nu se ridica la standardele lui morale... hai sa fim serioshi ca deja mi se pare exagerat si aduce a greuceanu ...(mai ales ca era vorba de o singura noapte probabil ca nu o mai vedea niciodata pe unguroaica..) ...eu zic sa ne maturizam doar un pic
korekt
Reply

Posting Rules