Si care e faza cu femeile de afara?????????? Sunt mai "fiabile" sau ce?
Alea de afara sunt rulate pe carosabil neaccidentat
Daca iei o masina de 20 de ani din afara si una de 20 de ani de aici.... Cea de afara inca se mai tine bine pe sosea.... in timp ce cea de la noi se descurca, dar a vazut multe deja (la viata ei) De ce? ..pentru ca romanul(barbatul) a stiut sa scoata ce-i mai bun din ea
Dar cu un strat bun de chit(fond de ten), o vopsea trasnet(farduri), un kit de fibra(o fusta scurta/pantaloni stramti) si niste jante pe 17("toace").... ajungi ca atunci cand te plimbi cu ea sa intoarca lumea capul
Alea de afara sunt rulate pe carosabil neaccidentat
Daca iei o masina de 20 de ani din afara si una de 20 de ani de aici.... Cea de afara inca se mai tine bine pe sosea.... in timp ce cea de la noi se descurca, dar a vazut multe deja (la viata ei) De ce? ..pentru ca romanul(barbatul) a stiut sa scoata ce-i mai bun din ea
Dar cu un strat bun de chit(fond de ten), o vopsea trasnet(farduri), un kit de fibra(o fusta scurta/pantaloni stramti) si niste jante pe 17("toace").... ajungi ca atunci cand te plimbi cu ea sa intoarca lumea capul
mi-a placut reply-ul ....vad ca fetele (cel putin din ce citesc eu aici) au o parere f proasta despre barbati...nu e bine!
de ce? iti fac concurenta? On topic: Daca voi (zic voi ca eu nu tanjesc ) doriti femeile din afara...cei de acolo de ce le vor pe ale noastre? (deschideti ochii )
am fost si eu plecat prin tarile calde si am vazut femei frumoase si acolo.dar erau tot romance ...
am fost socat in canada.vedeam fete...papusi la fata si pana la mijloc,iar in jos aveau un fund cat toate zilele si picioare...
deci macar la capitolul asta sunt mandru ca sunt roman
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: femeile din romania vs femeile de afara
Quote:
Originally Posted by bmwm5
am fost si eu plecat prin tarile calde si am vazut femei frumoase si acolo.dar erau tot romance ...
am fost socat in canada.vedeam fete...papusi la fata si pana la mijloc,iar in jos aveau un fund cat toate zilele si picioare...
deci macar la capitolul asta sunt mandru ca sunt roman
Cam asa se prezinta fetele din Canada sau U.S.A ...., nu toate dar in procentaj mai mare fata de tarisoara nostra
Nu prea este acest versus existent si cu real succes. Fiecare tara are splendorile ei , ca la noi sunt peste tot pana si pe un forum dedicat sa zicem in mare parte barbatilor , observam ca si ele au aceasta pasiune comuna ..dar intram in alt subiect.
india are printre cele mai multe miss word ,iar acolo daca te duci...te oripilezi cand vezi cum arata femeile lor.in tarile din asia ,chiar daca unii prefera asiaticele....isi schimba opinia
am stat o perioada in unele tari din europa.....sincer ce vedeai cu corp splendidl era ori romanca ori rusoaica.multi se incanta ce prezentatoare sunt pe unele posturi italiene si au impresia ca toate italiencele sunt la fel.nu am vazut una sa arate perfect.toate erau un soi de balonas.
cele din franta arata mai bine la corp,dar pacat ca le strica fata,iar in nordul europei.....se intelege de ce homosexualii sunt atat de multi...
foarte multi europeni recunosc ca romancele si rusoaicele sunt cele mai frumoase femei.eu as adauga un plus pt rusoaice,chiar daca se spune ca-s betive