..fiind patriot si eu zic ca fetele noastre sunt frumoase dar din pacate multe sunt frumoase numai cand sunt pustioaice in rest nu prea se intretin
Poate s-ar intretine daca ar avea un sot care sa mai faca ceva prin casa.
Anyway...femeile din afara vs femeile din Romania...parerea mea e ca romancele arata mai bine.
Daca vezi pe strada o femeie care este imbracata frumos, daca vezi pe strada o femeie care merge "provocator", daca vezi pe strada o femeie aranjata/machiata, daca vezi pe strada o femeie care opreste discutia unor barbati...poti sa pariezi ca e romanca.
Nemtoaicele...urate cu draci, mananca cat o vaca, toarna bautura in ele ca intr-o cisterna, daca ii placi si atunci e prima data cand te-a vazut te ia de manuta si te duce "undeva" pentru a beneficia de o partida de sex(prezervativul nu conteaza), conditia este sa nu fii neamt ca atunci nu pupi nimic(roman, rus, turc...orice alta natie este acceptata)...si nici nu au complexe in pat
Italiencele...frumusele dar aici exista mentalitatea "Nu fac sex normal doar oral si anal pentru ca vreau sa ma marit virgina" Astea insa...sa nu te afle ca esti roman ca nu prinzi nimic si asta multumita mediatizarii hotilor, cersetorilor(oricum la ei daca vorbesti orice alta limba straina...esti roman).
Turcoaicele - frumoase dar nu te poti apropia de ele ca vine taticu' cu pistolul, te impusca,pleaca si nimeni nu a vazut nimic.
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: femeile din romania vs femeile de afara
vad ca toata lumea s-a axat pe acest thread pe aspectul fizic si...doar atat...
daca e sa vorbim de asta...clar o sustin pe bea: veniturile de la noi comparativ cu cele ale femeilor din tarile dezvoltate nu prea se compara...astfel rezulta ca o femeie romanca nu-si poate permite sedinte saptamanale la spa, operatii plastice si nenumarate alte luxuri...in privinta frumusetii, sa stiti ca la noi sunt femei frumoase comparativ cu alte tari...
acum sa trecem si la partea cu neuronii...la noi e stadiul(inca, dar au inceput sa se mai trezeasca), frumoasa si fara creier....la americani e si mai rau
deja nu mai au succes papuselele frumusele foc si care nu stiu sa lege o fraza...au inceput sa mai si citeasca o carte din cand in cand(unele, bineinteles!)
Ana ... s-a schimbat treaba si vorbesc din proprie "experienta".
Fetele frumoase sunt desteptele, iar uratele sunt si proaste.
Liceul meu a fost unul de idioate, iar toate erau vai mama lor - TOATE.
Ma uit la: Cuza, Viteazu, Eminescu - fete frumusele ... sa nu imi spui ca toate sunt praf din liceele mentionate.
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: femeile din romania vs femeile de afara
....si eu am invatat in viteazu...ce dragut esti....
intr-adevar aveam fete frumusele in liceu...ce pot spune...
dar nu s-au strans toate in liceele bune...sunt din astea mai aratoase si in scolile profesionale....dar doar atat!
aspectul fizic si...doar atat...
daca e sa vorbim de asta...clar o sustin pe bea: veniturile de la noi comparativ cu cele ale femeilor din tarile dezvoltate nu prea se compara...astfel rezulta ca o femeie romanca nu-si poate permite sedinte saptamanale la spa, operatii plastice si nenumarate alte luxuri...
ai citit repede ,si bea nu s-a exprimat foarte clar: ea spunea ca la noi preturile pentru tratamente si le pot permite o parte destul de mare din romance.
afara e aproape imposibil sa beneficiezi de un tratament identic cu cel din romania, la preturi decente, ci cel putin prohibitive, deci si numarul de femei care apeleaza la tratemente cosmetice e destul de mic afara.
nu e vorba de frumusete pe primul plan, romancele insa sunt cochete, se imbraca bine, cu gust, se aranjeaza cum trebuie, miros cum trebuie, si destule exemple ti-as putea da, dar prefer sa nu intru in detalii.
mult timp din cel petrecut afara l-am folosit... agatand "bastinase"
am fost destul de dezamgit de "oferta pietei" si de ce... gaseam in spatele cortinei, sa spun asa, desi ce alegeam din oferta era ce puteam gasi mai bun...
ei, la romance nu-i asa, deloc, oferta e bogata, si de calitate, iar ce vezi e si ce gasesti in spatele cortinei.
scuzati limbajul cu termeni nu tocmai ortodocsi, dar exprimarea plastica ajuta sa expun lucrurile asa cum sunt, fara sa fiu vulgar...
da, dar e vorba de proportie
peste tot sunt femei frumoase si femei urate, dar trendul general e diferit in fiecare tara.
ca sa te convingi, merig in anglia si studiaza-le bastinasele, n-o sa-ti mai trebuiasca
e foarte probabil ca e si o problema de recunoastere reciproca, fiecare om e obisnuit cu cei din aceeasi ari ca el, si automat, ii considera pe cei familiari lui etalonul frumusetii.