ma crezi ca dak ma inchideai intr-o camera cu ea 3 luni de zile fara tv .. fara nik... nu ne plictiseam ... si nu ma refer la pat si din astea ...
era un feeling ... cel putzin la mine ..
nah` in fine ...
lasa ca am observat ca mai sunt fete in lume ... :P
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by Spark
ma crezi ca dak ma inchideai intr-o camera cu ea 3 luni de zile fara tv .. fara nik... nu ne plictiseam ... si nu ma refer la pat si din astea ...
nah` in fine ...
daca pateam io asta cu fosta.. chiar nu ne plictiseam si ma refer la pat
last edit: am fi facut pauza doar pt apa sau food si apoi iara .. go go go
nah` in fine ...
te crd pt k acelasi lucru este si in relatia mea...nu`mi treb nik altceva dkt sa stam impreuna non-stop...
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
mai exact vreo 2500 km...cred eu ca e destul de departe...si trebuie sa ma multumesc doar cu conversatii pe mess , o poza ceva..6 luni ...voi ce ziceti...rezistam?
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
dk va iubiti o sa rezistati....m`am referit k nu conteaza distanta in km....ci cea din suflet poti sa fii departe de ea dar desi atat de aproape....
dap... asta asa,.. e
indiferent... cati km.. sunt..
cateodata.. parca.. se rezuma.. la o usa.. de deschis.. si o intalnesti.. pe fata de care esti indragostit si o iubesti .. si este in sufletul tau...iar tu esti in sufletul ei
dap... asta asa,.. e
indiferent... cati km.. sunt..
cateodata.. parca.. se rezuma.. la o usa.. de deschis.. si o intalnesti.. pe fata de care esti indragostit si o iubesti .. si este in sufletul tau...iar tu esti in sufletul ei
ma bucur k esti de acord cu mine!!!!
si totusi ce vor barbatii???