Quote:
Originally Posted by Magos
Pentru ca suntem reduse numeric...
Claudia.. Unde esti sa ma sustii????  (
|
Am revenit... mult ati mai scris, nebunilor! citesc de 1h si ceva... ca ramasesem mult in urma! Pe parcurs imi veneau in minte raspunsuri la toate intrebarile voastre, dar pana am ajuns la ultima pagina am ametit de tot, ca ati tot schimbat subiectul.
Eu imi sustin ideea pe care mi-am format-o cunoscand atatia baieti/barbati...
La inceput de tot aveam si eu conceptia aia stupida: ca toti barbatii sunt la fel... apoi am "evoluat" si credeam ca stiu cum gandesc si ce vor barbatii...
Acum sunt la stadiul in care am realizat ca nu seamana intre ei, ca unii au anumite nevoi si perceptii, mai multa sau mai putina deschidere spre sentiment si pasiune intr-o relatie...totul e sa il citesti cum trebuie si sa te adaptezi, daca simti ca merita.
Se stie k polii opusi se atrag si din cauza asta femeia care cauta stabilitate si dragoste intalneste barbatul aventurier, sau invers! Cel mai urat in toata asta e ca majoritatea dintre oameni nu recunosc ce vor si lasa o impresie gresita, dar frumoasa!("minte-ma frumos") ASA CA voi, barbatii, de cele mai multe ori, stiti ce vreti, dar nu o spuneti in fatza!!!
Si asa ajungem o comunitate de demoralizati, spunem ca barbatii sunt porci pentru ca se gandesc doar la satisfactia lor(cand de fapt era logic de la inceput sa fie asa, dar ne-am mintit pe noi ca l-am intalnit pe print), sau barbati care spun ca toate femeile sunt materialiste si egoiste( cand e logic ca daca ii arati ca ai, ea va avea de unde sa ceara!)
Asa ca nu va mai bazati nici pe frumusete(care e trecatoare), nici pe contul din banca al taticului(ca poate da faliment si maine)... daca vreti ceva adevarat nu tintiti mai sus decat va sta nasul si cautati pe cineva care sa va semene!
Fiecare a invatat din greseli si la vremea lui va intalni ceea ce cauta!