Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-03-04, 20:39   #16
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Se vede treaba ca nu prea sunt d-re printre noi...

Asta este... poate le place sa stea pe locul pasagerului, sau pe bancheta din spate (nu va ganditi la prostii... ), ca in TAXI...

Glumeam si eu...
Hondarul is offline  
Old 02-03-04, 08:41   #17
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Sa nu ne gandim noi ca te gandesti tu sau ce????
mpa is offline  
Old 03-03-04, 13:30   #18
viviesp

Stage 5

viviesp's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Adevarul e ca sunt si unele SOFERITE... Super adevarate. Ma refer la condus. Am vazut una cu un opel omega in tg. mures de ma dat pe spate la cat de tupeista putea fi.
viviesp is offline  
Old 03-03-04, 18:53   #19
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

..cunosc si eu una ..e vecina cu mine si e mare vitezomana..dar astea nu sunt decat cateva exceptii..resutu nu se prea pricep..dastea cunosc mai multe ..sunt varza!!
alex_maxx is offline  
Old 06-03-04, 16:00   #20
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

de sofat ca de sofat... si eu recunosc ca sunt cate unele de inebuneshti.... dar aici vb si de altele: cum ar fii reparatzii, copilot, arbitrii, etc
cred ca asha se mareshte numarul.... nu?
cecilia is offline  
Old 07-03-04, 01:20   #21
yo

Stage 3

yo's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"cecilia\"
de sofat ca de sofat... si eu recunosc ca sunt cate unele de inebuneshti.... dar aici vb si de altele: cum ar fii reparatzii, copilot, arbitrii, etc
cred ca asha se mareshte numarul.... nu?
cecilia yo zic ca sunt si mai putine care se price la reparatzii, copilot etc decat la condus )
yo is offline  
Old 07-03-04, 03:21   #22
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Or fi ele putzine care se pricep la reparat , da sunt o gramada care vin la curse sa vada care e mai tare si care are masina mai frumoasa si bla bla ... sa vada daca are gagica , poate-poate isi suie ea \"poponetzu\" in masina respectiva cu putzin noroc si le lasa pe celelate \"pretendente\" cu gura cascata ...

Nu e asha ?
( astept un raspuns din partea unei gagici )
X-Ray-Eyes is offline  
Old 07-03-04, 03:27   #23
fratele lu` alex GMZ

Stage 3

fratele lu` alex GMZ's Avatar

Mai nasoala e faza cand vii la o cursa cu pejosu` si sa vazi ce sar gagicile :P :P
fratele lu` alex GMZ is offline  
Old 07-03-04, 03:40   #24
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"fratele lu` alex GMZ\"
Mai nasoala e faza cand vii la o cursa cu pejosu` si sa vazi ce sar gagicile :P :P
Unde sar ?
In brate ?

Don't Think So !
X-Ray-Eyes is offline  
Old 07-03-04, 10:56   #25
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

pai vin shi ele la curse sa se afirme cu formlele lor... cum a sisi shi X-Ray...poate ishi gasesc acolo ceva mascul cu mashina tare shi cu $$$$
tekno is offline  
Old 07-03-04, 15:14   #26
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

mey baieti calmativa si voi ca nu e chiar asa
intradevar sunt MULTE fete care sunt si umbla dupa bani
dar sa nu uitam si de celelalte care cauta dragoste .... nu stiu cate sunt exact dar sunt sigur
acum ........ dupa norocul fiecaruia
Gabi_323i is offline  
Old 07-03-04, 22:47   #27
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

mersi B 31 FXN pentru votul de incredere. nu o sa neg ce au spus baietzii mai inainte. sunt foarte multe care in o dacie si pleaca intr-un opel sa zicem..... dar exista si exceptzii. eu cand l-am cunoscut pe grig nu era cel mai tare nici ca pilot, nici ca mecanic, nici ca mashina. dar de atunci am invatzat cot la cot....... uite de exemplu la un raliu( nu am participat impreuna, dar la recunoashteri) cu mine copilot nu este nevoie sa dicteze toate curbele..... deja shtim fiecare ce are de facut. si asta se aplica si la reparat. si gabi poate sa confirme!!!
asha ca de dragul exceptziilor( ca nu sunt eu singura) sa nu acuzam toate fetele.... ok?
cecilia is offline  
Old 07-03-04, 23:09   #28
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

mmdeah... snut shi exceptzii... shi ma bucur.. da' e o vorba, excpetzia confirma regula... cat la % dintre femeile care vin la curse sunt pasionate de asha ceva? cele mai multe vin ori ca insotzitoare, ori sa se afirme...
yo pana acum nu am cunoscut personal nici o fata care sa aiba pasiunea asta pt mashini/curse/tuning/etc... sincer tare mi-ash dori, singurele doua de care shtiu, C.Berghea shi tuh... da' nu zic ca nu sunt... atat ca sunt al draqului de rare
tekno is offline  
Old 07-03-04, 23:19   #29
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

intr-adevar sunt rare..... foarte rare... ce sa-i faci nu toate au avut un tata ca al meu!! la 5 ani mergeam la raliul de la craiova!! mi-ash dori sa fie mai multe totushi..... oricum eu sunt fericita ca in privintza arbitrajului am reushit sa mai gasesc o fata interesata... poate maine poimaine se apuca si de facut motoare!! mi-ar place...
cecilia is offline  
Old 07-03-04, 23:39   #30
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

ai avut un tata calumea, daca te-a dus la curse de la 5 ani... ameu m-a dus la fotbal... da a vazut ca nu-mi place shi a dus-o pe sora-mea... ei i-a placut... in familia mea nu mai e nimeni cu pasiunea asta... sper ca va fi, peste catziva ani buni, fiul/fica mea...
primul raliu la care m-am dus... m-am dus singur... pe jos... cand aveam vro 13 ani...
tekno is offline  
Closed Thread

Posting Rules