cosmina yo am facut un topic nou sa vaz cate sunteti (din curiozitate) am zis sa nu incurc topicu lu catalin care isi avea/are ca scop o singura fata (cea din poza)
Si spun asta pt ca, desi sunt la curent cu tot ce scrieti, nu consider ca imi da dreptul de a discuta cu voi de la egal la egal.....multi ar considera ca poate nu am ce cauta, sau ca parerile mele nu conteaza asa mult....ideea e ca nu vreau sa incomodez pe nimeni...si deci imi suradea ideea de a exista un topic pt fete de pe forum!
1. de ce sa nu discuti cu noi egal la egal?
2.cine a zis ca nu ai ce cauta?
3.cine a zis ca parererile tale nu conteaza?
4.pe cine incomodezi?
neah, eu cred ca ea recunoaste ca genul masculin e superior (lol just kidding) (cred ca mai bine taceam la faza asta )
totuj cu cat sunt mai putine fete, cu atat ele vor fi tratate ca pe regine ... cand procentul se va schimba, atunci sa vezi razboaie/certuri intre secse (parerea mea)
neah, eu cred ca ea recunoaste ca genul masculin e superior (lol just kidding) (cred ca mai bine taceam la faza asta )
totuj cu cat sunt mai putine fete, cu atat ele vor fi tratate ca pe regine ... cand procentul se va schimba, atunci sa vezi razboaie/certuri intre secse (parerea mea)
da nene
bine zis ce sa mai
dar totusi mai vrem fete pe forum
cosmina
Hmmmm... Eu nu te cunosc pe tine, da' pe cecilia ( cealalta fata mai activa de pe forum ) o stiu de ceva ani si... pot spune ca ne poate invata pe multi cate ceva.
Nu mai fi \"pudica\" si vino la discutii, in toate sectiunile forumului
cataline tu vii fara nevasta ?? si vezi sa vii cu multi bani, foarte multi bani ca la cate femei iti fac astia rost o sa te rupa la buzunar daca iesi cu toate la un suc
poi daca vin cu nevasta mai are rost sa vin?? fara vin ..cred cai mai bine asa poi tot strang la bani ..sami ajunga..cei mai multi bani tot masnia mi manca pe benzina..