Catalin, ai dat`o in extreme acum. Si hai sa vb in general acum, nu s`o implicam si pe fata aia ca nu stim nimic despre ea. Nu era nici pe vremea bunicilor kiar asa... iar in vremurile noastre daca s`a ajuns ca fetele sa`si inceapa viata sexuala la 13-14 ani, mie una mi se pare EXAGERAT! Poate ca am eu conceptii depasite, dar la 13 ani e un copil!
nam zis nimica de 13-14 ani...desi nu suntem pe departe..dar de la 15..in sus cam incep fetele...astai adevarul puteti sami spuneti ce vreti...eu ma retrag acuma nu vreau ..sa dau drumul la o cearta acuam..sau ceva miam spus doar parerea..
sunt care la 16 ani deja stiu meserie. alea sunt cele care la 14 ani cand de abia l-e dadea parul sub brat sau in alte locuri, le se dadeau pe topogan de numa numa. ceea ce e cam exagerat rau de tot, vorba lui Carmen
PS: scuzati limbajul, in caz ca a deranjat pe cineva
oare de ce va mai mira ceva in ziua de azi? fetele din ziua de azi \"e\" emancipate rau..si se grabesc sa fie \"mature\"..pakat ca nu nimeresc calea corecta de a arata aceasta maturitate... nu e asa Carmen?
ce-mi ramane de facut..inafara sa rad?!!?))) si are drepate lucian mai am vreo 3 anishori pana sami iau carnet..din pacate B 31 FXN..merci pt compliment dar eu nu te stiu...anyway...
ce-mi ramane de facut..inafara sa rad?!!?))) si are drepate lucian mai am vreo 3 anishori pana sami iau carnet..din pacate B 31 FXN..merci pt compliment dar eu nu te stiu...anyway...