lasa lasa....macar stii cum e sa iti dea sperante 3 luni si intr-o noapte sa auzi telefonul ei sunand... si ea sa spuna...." ce aiurea...sa ma sune si fostul si actualul la interval de 2 min". Why me? Si faza mai mijto e ca o vad in fiecare zi pe respectiva si nu am cum sa o evit. Arat si eu ca nu imi pasa si gata. Femeile sunt ca vremea....
lasa lasa....macar stii cum e sa iti dea sperante 3 luni si intr-o noapte sa auzi telefonul ei sunand... si ea sa spuna...." ce aiurea...sa ma sune si fostul si actualul la interval de 2 min". Why me? Si faza mai mijto e ca o vad in fiecare zi pe respectiva si nu am cum sa o evit. Arat si eu ca nu imi pasa si gata. Femeile sunt ca vremea....
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
Originally Posted by dexter_20
hai ma nene ma , de 2 ani de zile tu incontinuu suferi dupa alta .. wtf is wrong with you .. ?
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Indragostit pana peste cap ?
ce rai sunteti mey... pana la urma... nu tu alegi daca te indragostesti sau nu... vine... de la sine... si nu stii cum sa o indepartezi... eu una asta simt....
nu ai cum sa o indepartezi....decat sa iti ocupi timpu cu ceva sa nu te tot gandesti acolo....cu toate ca seara tot inebunesti...oricum e frumos sa fi indragostit !