dar chiar nu ai pus asa un pic de tot la suflet pe nimeni sau doar pastrezi o relatie de amicitie cu toti cunoscutii tai ? baga detalii aici ca ne vine randul fiecaruia sa povestim :P ,nu scapa nici unul :P
eu nu am gasit fata aia simpatica ,sincera si nematerialista care sa ma placa , nici nu prea am vrut sa ies in evidenta cu ceva ,cred ca trebuie innnoit arsenalul de agatat :P am un aliat bun de tot si asa sper sa ramana super mult timp de acum in colo.de prietena nu zic inca nimic ptr ca apele nu sunt limpezi
..ma bucur tare mult k esti p cea mai buna cale sa se aranjeze treburile tale,si e bine k ti-ai gasit si u un aliat
iar despre mine...in mod constient ma straduiesc tot timpul sa mentin relatiile mele in limitele amicitiei,ptr ca chiar nu vreau k "somebody got hurt"...dar veste proasta:si eu sunt om..chiar femeie! cei kre ma cunosc,cam stiu k e cam imposibil k eu sa fac ceva fara sa pun suflet.tin f mult la amicii mei,sunt in stare d multe ptr mai multi...daca te-ai gindit,la cazul in kre am pus mai mult suflet...nu e imposibil nici asta!
indragostit?
hmmm... cred ca am fost, la un moment dat credeam ca nu, dar dupa aia am fost sigur ca sint , dupa care am fost sigur ca nu mai sint dar de fapt nu imi trecuse si am constatat ca inca eram desi eu mi-as fi dorit sa nu fi fost ... si tot asa..
drept urmare, acum chiar nu mai stiu cum sint... probabil ca da desi cred in continuare ca nu...
cam asa sint diagnosticele astea... in permanenta sub semnul intrebarii...
Hmmmmm... a fi indragostit... e cel mai nasol lucru dak persoana respectiva nu iti impartaseste sentimentele eu nu cred k sunt indragostita... imi place cineva de mult timp...dar are prietena si inca nu am gasit pe cineva care sa ma faca sa simt acelasi lucru... nici nush, asta e dragoste???
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Indragostit pana peste cap ?
Probabil ! despre mine ce sa zic ? decat k sunt indragostit momentan ! cum imi dau seama ??? simplu : cand sunt cu ea park toata lumea e a mea si numa i pe ea o vad pe strada , oricunde m-as uita e tot ea dar sunt momente cand nu stiu ce simt ........ dubii ....... oricum e super sa fi indragostit dar e rau dupa c te desparti de persoana iubita