Eu la modul cel mai sincer gandesc in felul urmator: daca gagica-mea (avem 2 si cateva luni impreuna) accepta sa se dea nu stiu ce tip la ea inseamna ca este o proasta si ca relatia noastra a fost o joaca. Tipul care s-a dat la ea nu a fost decat o lumina pt tine care ti-a demonstrat ce femeie ai langa tine. Ea este proasta daca accepta nu el ca incearca. Daca tipul care s-a dat/ se da la ea imi este vreun prieten ii rup mainile si picioarele la modul cel mai serios pt ca inseamna ca nu ma respecta ca prieten.
Eu la modul cel mai sincer gandesc in felul urmator: daca gagica-mea (avem 2 si cateva luni impreuna) accepta sa se dea nu stiu ce tip la ea inseamna ca este o proasta si ca relatia noastra a fost o joaca. Tipul care s-a dat la ea nu a fost decat o lumina pt tine care ti-a demonstrat ce femeie ai langa tine. Ea este proasta daca accepta nu el ca incearca. Daca tipul care s-a dat/ se da la ea imi este vreun prieten ii rup mainile si picioarele la modul cel mai serios pt ca inseamna ca nu ma respecta ca prieten.
imi place concluzia ta, e corecta...
ma intreb, cine e mai vinovat, prietenul tau ca se da la femeia unui prieten, sau ea , ca se combina cu el?
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
pai .. e foarte simplu ..
ala de iti face asa ceva .. numai prieten nu iti e ...
iar .. aia care face asa ceva .. nu e decat o taratura de 2 lei jumate
in concluzie , n-ai nevoie nici de unu nici de altu
In legatura cu discutia kre a iceput pe pagina 8, cu inselatu si increderea...
Odata ce unul dintre parteneri a inselat, chiar daca exista a 2 a sansa, relatia nu o sa mai fie cum a fost... O sa ai mereu aceeasi intrebare : oare daca m-a inselat odata , de ce nu ar face-o si a 2 a oara? Si atunci intervine durerea in P$%A.. Oricum, eu nu sunt adeptul la chestia cu a 2 a sansa... odata ce ai inselat inseamna ca persoana in cauza nu mai prezinta asa de multa importanta, ceva nu te mai atrage... Si chestia cu sa ramanem prieteni... un mare ***, poate 1 saptamana, 2 da' doar asa de fantezie...
asta e problema, e ca si cu procesele la americani, esti considerat nevinovat pana la proba contrarie
dar cand proba contrarie e \"alive\", si o poti vedea... nu prea mai e loc de intors, e inutil sa te mai kinui... rezultatul final e clar, te-a inselat odata, vor aparea conditiile sa se mai intample odata, mai devreme sau mai tarziu...
gandeste-te, tu ai pus-o cu una, kiar dak aveai femeie, daca s-ar ivi ocazia ideala s-o mai inseli odata, n-ai face-o? fara ipocrizie
normal ca ai mai insela-o...singura chestie:
mi se pare cel mai bine, la o relatie...cand unu' o inseala pe gagica-sa (sau invers) inseamna ca respectivu(respectiva) s-a plictisit de celalalt si ar fi bine sa intrerupa relatia ...
si hai ca suntem offtopic TOTAL