Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
Quote:
Originally Posted by Clauditza
Aceeasi femeie poate sa si iubeasca, si sa isi bata si joc! Presupunand ca a iubit la un moment dat si a fost dezamagita, ea isi va bate joc de urmatorii fiindca asa intelege ea ca "trebuie"; SAU o femeie care de cand se stie a jucat pe degete barbatii, se poate indragosti si ea la un moment dat... Si exemplele continua...
Intrebarea magica:
Tipul care iubeste femeia in cauza ce vina are de trebuie sa fie facut praf emotional ? Daca o iubeste sincer, iar tipa isi bate joc de el. El cu ce i-a gresit ?
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Intrebarea magica:
Tipul care iubeste femeia in cauza ce vina are de trebuie sa fie facut praf emotional ? Daca o iubeste sincer, iar tipa isi bate joc de el. El cu ce i-a gresit ?
Quote:
Intrebarea magica:
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by needBrain
born guilty
simplu.. dar iar o iei pe engleza
nascut .. sau nu vinovat..
e vorba de respect.. multe il vor si putine il si ofera asta e buba....
respecta de la bun inceput.....si ai grija ce fel de relatie se contureaza
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by Anka Blonda
poate ca asa e cum zici u dar deocamdata nu am ajuns la stagiul asta...si nu styu cum e deci deocamdata pt postura in care sunt eo...raman la alegerea mea....respectul
am si eu o intrebare.. pana la urma ai votat iubirea...
ce e mai important..
Quote:
Daca nu spuneai ultima propozitie te luam la 13-14.
Lasa ca nici toate femeile nu iubesc si isi mai bat joc.
Numai scoateti din barbat vinovatul si mereu ultima speta de om.
O sa ajunga o planeta de lesbiene daca numai noi suntem zdrentele de oameni, iar femeile n-au nicio vina.
eu mi-a inselat prietenele cu care eram, si nu odata, le-am facut sa sufere, si nu odata, le-am facut sa nu doarma multe nopti si le-am stricat multe zile, le-am ignorat, le-am respins dur, le-am exclus din viata mea, si la fel au facut si multe fete cu mine, daca nu si mai rau.
nu ma consider un porc, si nici pe ele niste tarfe, am suficienta maturitate incat sa inteleg ca asa e jocul, regulile se schimba din mers, iar de castigat oricum nu castiga nimeni niciodata
Quote:
Originally Posted by aleks
eu mi-a inselat prietenele cu care eram, si nu odata, le-am facut sa sufere, si nu odata, le-am facut sa nu doarma multe nopti si le-am stricat multe zile, le-am ignorat, le-am respins dur, le-am exclus din viata mea, si la fel au facut si multe fete cu mine, daca nu si mai rau.
nu ma consider un porc, si nici pe ele niste tarfe, am suficienta maturitate incat sa inteleg ca asa e jocul, regulile se schimba din mers, iar de castigat oricum nu castiga nimeni niciodata
Ai spus o chestie FOARTE adevarata! daca ar gandi toti ca tine....
multumesc din nou, am fost inteles exact, asteptam mai degraba injuraturi, dar se pare ca ati citit exact ceea ce am vrut sa scriu
asa e jocul, fie ca ne convine fie ca nu...